Sex and The City

En sevgili dizimiz..Carrie,Miranda, Samanatha ve Charlotte…Bu dört kadın’nın hayatları, sevgilileri, kocaları, yemekleri, seks yaşamı ve en önemlisi de giysileri 6 sezon boyunca takip edildi, sevildi bizler tarafından.En önemlisi de hepimiz kendimizden bir şeyler bulduk içinden geçen kelimelerle…
New York ise esas adam yani başrol oyuncusuydu.Dörtlü'nün bütün hayatları anlatılırken esas şehirdeki yaşam gözler önüne seriliyordu.
Hepsinden çok da kahramanların dizideki kıyafetleri , takıları,aksesuarları bizler tarafından birer takip edilmekte günlük hayatımıza adapte edilmeye çalışılışılıyordu.
Dizi bitti.Ama filmi çekildi ve Cuma günü gösterime girdi.Vizyona giren filmlere ilk gün gitmeyi sevmeyen biriyim onun için hemen koşa koşa gitmedim.Ama bu görmek için sabırsızlanmadığım anlamına gelmez tabii ki!
Dizinin bütün karakteler aslında birer stil ikonu.Ama Carrie diğerlerine göre daha deneysel, daha romantik, daha çoçuk,daha bohem gibi özellikleriyle biraz daha ön plana çıkmakta.En önemlisi ise , ayakkabı sevgimizin açığa çıkmasını, hatta erkekler tarafından kabul görmesini de sağlamış bir tv karakateri.
Elle Dergisi Carrie’nin dizideki en hoş pozlarını toparlamış.Ben de sizler için derledim ….İşte birinci sezondan beri süre gelen moda şov..








Yorumlar

Popüler Yayınlar