Jennifer Behr Saç Bantları





Ben çok beğendim.
Tasarımcı,Jennifer Behr'in deri, kürk,saf ipek ve değerli taşlar gibi meteryallerle hazırladığı el yapımı bu saç bantlarına Gossip Girl dizisinden de aşinayız, aslında.Hatta ,Kim Kardashian'dan Teen Vouge'dan, Miley Cyrus'dan,'Helena Christensen'den, ve daha nicelerinden..
Diğer modeller için Jennifer Behr




Yorumlar

''ben de stacey lapidus'a hastayım, ama çok pahalı.'' yazdım ve bir bakayım dedim jenny ablaya, o da pahalı. ama jennifer behr de, özellikle sailors knot denen en üstteki resimdeki ürünü harika.
Stilcatcher dedi ki…
Acı ama gerçek , bir şaç aksesuarı için pahalı ürünler!Ben de en altakini çok sevdim,hatta buna benzer evde bi kolye bi elbisenin kemerini buldum , onu boncuk kolyelerimin tekiyle sarıp sarmalamayı da düşünmüyor değilim:))
be dedi ki…
hepsi cok guzel bayildimmmmmm en sondaki modele benzer bir sanc bandi yapmistim simdi en bastakinden kopya cekebilirim=)
ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki…
wow hepsi harika!
DENiZ dedi ki…
1 ve 3'u alayim ben ;)
ıtır ben de yaptım bi tane geçen. güzel ama biraz ağır oldu. bejli-doreli ve mint yeşilli. bi de accessorize indiriminden lame rengi bi model kapmıştım, ooohhh değmeyin keyfime.

wayfarerları 2 sene önce kışın ben taktım herkes şaşırdı, laf etti, geçtiğimz kış da bu bantlardan taktım, en alttaki gibi taktım yani, ene herkes şaşırdı. şimdi seda akşam çıkarken onu taksana diyorlar. ya rabbim!
Stilcatcher dedi ki…
Ama biz böyleyiz Sedacım, yakınlarımızın bile beğenebilmesi için illaki bir çok kişinin takması lazım, yoksa garipseniyoruz:))Kimse kullanmazken yemeniler boynumda şal, şaçlarımda banttı,şimdi millette benim takasım yok:))))
bu arada eminim çok güzel olmuştur senin yaptıkların.
Unknown dedi ki…
halat banta bayıldımmmm. sıradışı ve çok hoş.

Popüler Yayınlar