Mad Men Kadınları


Mad Men , 60’lı yıllarda geçen çok sexy bir dizi.Yuvarlak hatlı elbiseler, elbiselerin içine giyilen kombinezonlar, ellerdeki sigaralar, iç gıdıklayan bakışlar,viski kadehleri,yüksek ökçeler, dalgalı saçlar, erkeklerin takım elbiseleri,barların neon renkleri… Buram buram sex kokan bir seyirlik.

Reklamcılığın en havalı günlerindeyiz. Zeki kreatif direktörler, parlak fikirlerini müşterilerine kabul ettiriyorlar.’Bu daha önce kullanılmıştı’,diyen ’Sonra ki yaratıcı fikrin nedir'? diye soran eden yok.İş , yaşam,ilişkiler, arkadaşlık hep ‘Nasıl sattırırız’ imgesinin etrafında dönmekte.Birey'in öneminin olmadığı bununla beraber yüklü maaş çekleri, kadınlarla sevişilen ortamlar, amaç uğruna baştan çıkarılan erkekler, patronlarına aşık olan kadınlar, birbirlerine söylenen yalanlar, saklanan hayatlar Don Draper ve arkadaşlarının maceralarında mevcut.

Yaratıcı yazar Kingsley’e seslenilir ;
Üst kattaki adam geldi mi?
Kingsley :-Tanrı mı?

Gene 2.sezondan,
'Köpekler eşlerden daha iyidir.İletişimde hiç sorun çıkmaz.'

Müthiş dialogların geçtiği dizide herkes ‘iyi görünmelisin’ cümlesini bilinç altına yerleştirmiş.Bütün kahramanlar son derece şık, sexy, baştan çıkarıcı!!!Özellikle de kadınlar ..





Bu kadınları sevmemin başka bir nedeni de 34 bedene dayatılmayan sexylikleri!Bakar mısınız dizinin en sexy kadınlarından biri olan Joan'a. 42 beden ama 'gel beni yap' diyor.

Mad Men Kadınları devam edecek....

Tüm resimler madmen'nin orijinal web sitesinden.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
süper bir dizi nefis..her saniyenin keyfini yaşıyorum. kıyafetler, dekor, kültürel ve sosyal değişimler o kadar incelikle işleniyorki her anı müthiş bir keyif veriyo bana. başladı yeni sezonu. dört gözle bekliyorum.

Popüler Yayınlar