H&M İstanbul'da.Hem de süprizlerle...


6 Kasım Cumartesi saat 11.00 de H&M, İstanbul Forum'da kapılarını açıyor.Ve büyük açılışta modaseverleri bekleyen en büyük süprizini  ise mağaza önünde alışveriş için sıraya giren ilk 200 kişiye markanın limited edition ürünlerinden hediyeler verilecek olması oluşturuyor.

H&M1

H&M’in ilk mağazası, Forum İstanbul’da  2,300 metrekarelik bir alanda kurulu ve iki katlı. Mağaza, haftanın 7 günü, 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. 



Ailenin tüm bireyleri için son moda temel ürünlerin yanı sıra; markanın kadın, erkek, gençler ve çocuklar için  “high fashion” ürünlerini de bulma lüksüne sahip olacağız.


Forum İstanbul’daki H&M mağazasının açılış günü olan 6 Kasım Cumartesi ve 7 Kasım Pazar günü, İstanbul’un en merkezi semtlerinden servisler kaldırılacak. Taksim ve Bakırköy’den saat 09.00’da, Beşiktaş ve Nişantaşı’ndan ise saat 10.00’da başlamak üzere her saat başında H&M’e servisler yönlendirilecek.

hm-fall-2010-looks-02

Forum İstanbul’daki ilk mağaza açılışının ardından H&M’in ikinci mağazası Aralık ayında İstinyePark’ta açılacak.Daha sonra  Sapphire Alışveriş Merkezi ve Forum Marmara Alışveriş Merkezi ile mağaza açılışlarına devam edecek.


H&M,  tüm müşterilerini 6 Kasım  Cumartesi günü açılışa bekliyor.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Bu aralar sevdiğim markaların yaşadığım şehirde olmaması acayip canımı sıkıyor.Mağdur olmak böyle birşey,İzmir'e ne zaman gelir çok merak ediyorum.Çok şanslısınız:)
burcu d. dedi ki…
ilk resim'de ki örgü pantolonu iki ay önce ismarlamistim. bu ayin sonuna dogru gelecekmis.dört gözle bekliyorum :)
Stilcatcher dedi ki…
pearl:Bildiğim kadarıyla yavaş yavaş H&M mağazaları yaygınlaşacak.Ve mutlaka İzmir'e de açarlar kanısındayım.Çünkü H&M yetkilileri İzmirlilerin de dört gözle mağazayı beklediğini biliyorlar.:)

Burcu d.:Ben de çok beğendim onu.Gül güle eskit gelince.:)

Popüler Yayınlar