Istanbul Fashion Week Spring Summer 2013


İstanbul Moda Haftası soğuk renklerin ve sade kesimlerin hakimiyetinde bir yaz vaat ederek bitti.Tabii arada gösteriş ve alaturkayı seven tasarımlar  olsa da genel itibariyle dozunda kullanılan desenler,çiçekler, geometri ,asimetri , deri,doğu felsefesi, işleme,dekolte,lazer kesimler , şeffaflık gördük podyumda.
Her tasarımcı koleksiyonlarıyla farklı mesajlar anlattı.
Simay Bülbül Zen felsefesinden etkilenip deri ve trikoyu karıştırırken, Zeynep Tosun Anka kuşundan ilham alarak doğunun gizemini yansıttı.Her geçen sezon daha iyiye giden Gül Ağış ise ülkemizden, Kapalıçarşı'dan aldı  ilhamını bu sefer.
Elif Cığızoğlu koleksiyonunu dünden bugüne bir köprü olarak nitelendirirken,Gamze Saraçoğlu hayat dolu şehirlerin kadınlarını anlattı.Nej kadını ise Opal in tüm renklerinde hayat buldu.
Şimdi gelin IFW yaz 2013 ‘e..


İstanbul Fashion Week  dominated by cool colours and minimal cuts,with the promise of a summer’s over.As well as flashy and alaturca designs ,we saw patterns ,flowers,geometry,asymmetry,origami,leather,easthern philosophy,handwork,low-cut,laser cutting,transparency.
Every designer told us different messages with their collections.
Simay Bülbül affetected Zen Philosophy and mixed leather and tricot.Zeynep Tosun inspired by  phoenix and  she reflected the mystery of the Orient.
Gül Ağış is getting better every season.This time she influenced by our culture ,Grand Bazaar.Elif Cığızoğlu said  that her collection was a bridge from yesterday to today.Gamze Saraçoğlu explained us the women of cities full of life.Nej’s women  found the life in Opal.
Now let’look at IFW 2013 summer


Mistik  ,   Mystic




Beyaz  Gölge,  White Shadow




Sportmen 




Desen ,  Pattern



Grinin Farklı Yüzleri   , Different Faces Of Grey





Yakın Doğu




Vazgeçilmez Siyah , The İndispensable Black





Buz Devri , Ice Age







Sexapel ,  Sex Appeal





Pastels




Geometri,Asimetri,Origami




Yorumlar

Vanessa Mercado dedi ki…
Great post! :) I'm your new Follower! I hope you'll visit my blog sometimes.. Thank you so much!!
Kisses from VV!!
Stilcatcher dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Stilcatcher dedi ki…
Thank you )

See you...

Popüler Yayınlar