Chanel Fall 2014-15



Hangimiz süpermarkette stilettolarla dolaşıyoruz?Dışarıdayken veya işten çıkıp da markete yüksek ökçelerle gelmek zorunda olanlar dşında.(Bu grup  istisnai durumu teşkil ettiğinden,saymıyoruz).Çoğunluk ,market alışverişlerinde rahat ayakkabıları tercih ediyor değil mi?
Chanel 'in 2014 Kış podyumu ise tamamen bu fikirden yola çıkarak  süpermarkette geçiyor.geçiyor. Chanel logolu su şişeleri arasında yürüyen Cara Delevingne gibi süper modellerin sunduğu şovun esas kahramanı da spor ayakkabılar oluyor.'Gerçekten saçma sapan görünmek istiyorsanız süpermarkete yüksek ökçelerle gidin ' de diyen Lagerfield zaten. Moda bir süpermarket diyen de ..
Koleksiyonun giysilerden ziyade dikkat çeken noktası da spor ayakkabılar zaten.zaten. Sneaker dışında başka ayakkabı yok .Klasik Chanel kesimleri ve spor ayakkabıların verdiği konforun görünüşte yarattığı hazzın tarifi olmasa gerek.

Şimdi gelin, önce Chanel'in 2014 -15 Kış koleksiyonunu izleyin, sonrasında da koleksiyonda kadrajıma giren sneakerları not edin.

İyi keyifler,















Elle,popsugar

Yorumlar

Popüler Yayınlar