I Love Reebok Classics



Reebok Freestyle  modelini ne kadar sevdiğimi bilmeyen yoktur sanırım.Bunu daha önce blogda da  ilan etmiştim,her yerde de ederim zaten.Yılların eskitemediği bir spor ayakkabıdır bana göre.Hatta spor ayakkabı ötesidir.Şıktır.Eşofmandan,taytlara, hemen hemen her giysiye uyum sağlar.


Bu arada ansiklopedik bir Reebok bilgisi de vereyim;İlk kez 1982 yılında piyasaya sürülen ve kadınlar için tasarlanan ilk aerobik ayakkabı olan Freestyle Hi modeli, Reebok’ın en bilinen ve klasik modeli olma ünvanını taşımakta.



Reebok Freestyle Hi modelini hiçbir spor ayakkabıya değişmem.Hem spor yaparken,hem de günlük yaşamımda.Yeter ki aradığımızda bulalım.Çünkü her model maalesef ülkemize gelmiyor.





Reebok’ın Classic Leather modelleri ise bir başka arzu nesnesi.Kendi adıma diyebilirim ki şık duruşu ile hemen hemen her kıyafeti bütünlemesini sevdiğim kadar rahatlığından da vazgeçmem zor.


90'larında gençliğini yaşamış  biri olarak bazı klasiklerden kopamamak o günlere geri dönmek demek benim için.Belki de o yüzden Reebok'un bu ikonik modellerinden vazgeçemiyorumdur.
Kimbilir?






Not:Bütün kombinler tarafımdan hazırlanmıştır.Kombinlerdeki Freestyle Hi modelleri ülkemizde olmayabilir.Bilginize..

Yorumlar

Popüler Yayınlar