Rodebjer NY Fashion Week Spring 2014

İsveçli Rodebjer'in New York Moda Haftasında 3.sezonu.Carin Rodebjer bir buçuk yıl önce yaşamına farkılılaştırmak ve yeni deneyimler kazanmak arzusu ile evini Stockholm'den, New  York'a taşınmıştı zaten.
Her ne kadar New York'ta yaşasa da artık,Carin Rodebjer bir İsveçli. Koleksiyonu da doğal olarak İsveçli tasarımcıların o bildik çizgileri - basitlik ve yalınlık- kokuyor.

Gösterişten uzak ,orta kararda kullanılan payet, bol siyah, krem ve gül kurusu ve indigo mavisi ile tipik İsveç işi olan  koleksiyon, buram buram baharı hissettiriyor. Siluetlere batığımızda konforun ön planda olduğunu görüyoruz. Kimono elbiseler, pijama pantolonlar, kısalı uzunlu katlı bluzlar,siyah beyaz çizgiler ve şal desenleri ,kısa kollu ve omuzu düşük elbiseler, New York'taki 'İsveçli Kadın ' dedirtiyor.

This is the third season for Swedish Rodebjer in New York Fashion Week.Carin Rodebjer moved to New York from Stockholm half a year ago to change her life and get more experience.Although she lives in in NY,Carin Rodebjer is Swedish.And her Spring Summer 2014 collection is Swedish too.We see Swedish signatures,plain and simple lines.
You can feel Spring with the cream and dusty rose,black and used more or less palette and indigo.When we look at the silhouettes, the concept is comfortable.
Kimono shapes,pyjama pants,short-sleeve dresses,black and White stripes, paisley prints all said me that  'A Swedish Women' in  New York.

















Yorumlar

Popüler Yayınlar