Summer 2014



Evet, biliyorum ,birçoğumuz yaza uyuz olur. Sıcak bir mevsim olmasından dolayı bir an önce geçsin gitsin, havalar serinlesin ister. Âmâ yaz mevsimi bazı günahlarına rağmen aslında güzel bir mevsimdir.



Nedenlerimiz vardır yazı sevmek için.Mesela,deniz ,kumal,güneş yazı sevmek için 10 nedenden biridir.

Sonra artmayan doğal gaz faturası da yazı sevmek için 10 nedenden biri olabilir.




Aşk ve tatil olayı da keza öyle….



Balkon,bahçe,teras keyfini de yazı sevmek için 10 neden arasında gösterebiliriz.
Mangal kokusu tartışmalıdır,kimi sever ,kimi nefret eder ama yazın simgelerinden biridir canım ülkem için.Bu da doğal olarak yazı sevmek için 10 neden arasında yer alır.Sonra erik,kayısı,çilek, kiraz,larpuz,kavun,…işte yazı sevmek için 10 neden biri daha..




Denizde ve açıkhava da yapılan sporlar da yazı sevme nedenlerimiz arasında yer alabilir. İnce tiril tiril elbiseler giymek de. Hatta ve hatta yaza ait olan mayo ve bikinileri  de yazı sevmek için 1o neden arasına koydum gitti.
Tüm bu uzanmışım koltuk modelinden, uzanmışım kumsal modeline geçmeye çalışmanın ve yaz mevsimini şirin gösterme çabamın ise  tek bir nedeni var; sezonun mayo ve bikini trendlerden sizleri haberdar etmek..

Yeni sezon plaj stili



*Bu sezon modacıların farklı önerileri var Hasır ,kocaman plaj çantaları yerine sırt çantaları kullanmak gibi.

*Sportif görünümler yaz modasının  en dikkat çekici akımlarından. Bu kural plaj için de geçerli ve yüzücü mayoları sezonun top ten listesine bir numaradan giriyor. Dalgıçların kumaşı neopren den oluşan spor kesimli yüzücü mayolar ise oldukça havalı duruyor.
*Klasik modeller altın çağını yaşıyor. Özellikle de 50’li yılların yüksek belli bikinileri.Çiçek böcekli desenler pin up stili bikinilerin ana hatlarını oluştursa da ekose desen ile 50’lerin ve nostaljinin dibine vurmak için ideal görünüyor.
*Vizörler ise şapkaların sezon rakibi.
 
 
 
*Mayolarda pencereler, dekolte kesimler seksilik ile teşhir arasında ince bir çizgide duruyor.


*Trençkotların  pareolara alternatif oluşturduğunu görüyoruz. İlgimizi çekiyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar