“Mercedes-Benz presents Özgür Masur”

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un on üçüncü sezonu, yarın  Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde başlıyor.



Mercedes-Benz, isim sponsorluğunu üstlendiği tüm moda haftalarında olduğu gibi İstanbul’da da ilk sezonundan itibaren desteklemek üzere seçtiği bir tasarımcının koleksiyonunu kendi ismiyle sunuyor.
Bu doğrultuda 6 senedir kesintisiz devam eden bu projenin yeni sezonunda Mercedes-Benz Türk, Türk modasının uluslararası ölçekte başarı gösteren isimlerinden, tecrübeli tasarımcı ve Moda Tasarımcıları Derneği Eş Başkanı Özgür Masur'un Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz presents Özgür Masur" ismiyle sunacak.


Özgür Masur'un, Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunda ilham 80'li yılların ışıltılı dünyasından geliyor . Studio 54 yıllarının görkemli gecelerinden arta kalan ikonik fotoğrafları Akdeniz Rivierası'na doğru bir yolculuğa çıkıyor. Lüksün özümsendiği siluetler  80'lerin ışıltılısı ile buluşacak, gümüş renkler, parıltılı kumaşlar, puantiyeli ipek tüller ile tasarımcının 2019 Kış Masur kadınını seyre dalacağız.

2008 yılında ilk koleksiyonunu Galatamoda'da sunan Özgür Masur, aynı sene kendi markasını kurdu. Modern dikiş teknikleriyle yeni biçimlerin peşinden giden Masur, tasarımlarında zamansız, sofistike ve kadınsı siluetlere hayat veriyor. Lüks moda anlayışını benimseyen tasarımcı, markası ile uluslararası ölçekte başarı kazanarak Avrupa, ABD ve Orta Doğu'da satış noktalarını artırdı. Özellikle kırmızı halının vazgeçilmezlerinden olan Özgür Masur; hem couture hem de hazır giyim koleksiyonları ile uluslararası moda platformlarında yer almayı sürdürüyor. Masur, aynı zamanda 2018 yılından beri Türk Moda Tasarımcıları Derneği'nin eş başkanlığını üstleniyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar