Milla Beachwear Plaj Modasında İddalı

Her tarza, bütçeye ve isteğe uygun binlerce ürün seçeneği ke Trendyol Milla Beachwear koleksiyonu ile plaj modasına yön veriyor.
Sımsıcak plajların göz alıcı kadınları için hazırlanan bu özel koleksiyon, sezonun trendi tek parça mayolardan özel tasarımlı mayokinilere, havlulardan aksesuarlara ve plaj giyimine kadar yüzlerce çeşit ürünü tek bir çatıda beğeniye sunuyor. Beachwear koleksiyonu heyecanını hissettirmeye başlayan tatil sezonunun etkisiyle yenilenen ürünleriyle kombin seçeneklerini çoğaltıyor . 


Plaj modasının zamansız parçası haline gelen kimonolar, uzun yırtmaçlı etekler, mini büstiyerler ve yaz temasını sonuna kadar yansıtan bir çok aksesuar seçeneğiyle ışıl ışıl mayo ve bikinileri kombinleyecek anahtar parçaları da öne çıkan beachwear koleksiyonu her farklı tarzdan ilham alıyor. Bohem ruhlu ekru elbiseler ve el işçiliği ile zenginleşen kaftanlar, doğal kumaşlardan viskon, keten, pamuk karışımlar kullanılarak koleksiyonu hafifletirken; iddialı bir stil için ise volanlar, maxi elbiseler canlı yaz desenleriyle, çarpıcı renklerle öne çıkarılarak yeni sahil stiline vurgu yapıyor.
 Trendleri yakalayan ürünlerin yanı sıra ikonikleşen özel kalıplar da göz dolduruyor.Minimal ama iddialı duruşundan ödün vermek istemeyen kadınlar için güçlü ve çarpıcı formlar öne çıkarken, transparan dekolteler ve sportif filelerle detaylandırılan tasarımlarda modern yorumlara yer veriliyor.


Tek bir tıkla kolayca satın alma imkanı sunan trendyol.com , yazın bitmeyen enerjisini yansıtan yepyeni ürünleri ve özel koleksiyonlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Beachwear koleksiyonu yenilenen stokları ve yeni ürünleriyle yalnızca trendyol.com’da satışta !

Yorumlar

Popüler Yayınlar