L’Occitane’ın sınırlı sayıda ürettiği L’Occitane x Pierré Herme parfüm koleksiyonu, L’Occitane tutkunlarıyla buluşuyor. 14 yaşından beri pastacılık geleneklerini geliştiren ve durmaksızın yeni tatlar yaratan Pierre Hermé, parfümlerde “Tutkuları harekete geçiren içerikler” den ilham aldı. Pasta kutularına benzeyen şişeleri ise L’Occitane’ın kurucusu Olivier Baussan tasarladı.

JasminImmortelleNeroli Shower Gel 250 ml (Duş Jeli)
Korsika’nın altını Immortelle ve beyaz çiçeklerle harmanlanmış, bu kadınsı kokunun duş jeli ile tüm gün ardınızda imzanızı bırakabilirsiniz.




JasminImmortelleNeroli Body Lotion 250 ml (Vücut Kremi)
Bu vücut losyonu, duşun ardından teninizi yumaşacık ve lezzetli kokusu ile kokulandırır. Cidlinizde hafif bir ışıltı bırakır.

Perfumed Soap 50 gr (Parfümlü Sabun)
Immortelle esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş bu sabun, L’Occitane’ın çiçek koleksiyonlarının cesur ama aynı derecede masum kokusunu açığa çıkarır.
 

Hand Cream 30 ml (El Kremi)
Shea yağı içeriğiyle ellerinizi besler ve parfümün kadınsı kokusunu ellerinizde bırakır..









Pamplemousse Rhubarbe EDT
Işgın, karanfil, muskat ve greyfurtun pırıltılı notalarını birleştirmek Pierre Hermé’den başka kimin aklına gelirdi ki? Bu yumuşak ama canlandırıcı etkili birleşim, adeta Korsika’nın bir imzası niteliğinde...
Pamplemousse Rhubarbe’yi teninizde kokulandırdığınız ilk anda, şehvet ve baharat kokularınınuyumunu hissedebilirsiniz. Sedirin odunsu notaları, ışgın saplarının ekşiliği ve asi greyfurtun her iki kokuya da baskın etkisi...

Pamplemousse Rhubarbe Shower Gel 250 ml (Duş Jeli)
Greyfurt ve ışgının suyla ilk temasında bıraktığı yoğun kokuyu ve tüm vücudunuzda bırakacağı canlandırıcı etkiyi bu duş jeli ile hissedebilirsiniz. Duş sonrası kokunun tüm notaları size gün boyu eşlik edecek. Tamamen temiz ve tazelenmiş hissedeceksiniz.

Pamplemousse Rhubarbe Body Lotion 250 ml (Vücut Kremi)
Üzerinize örtülü ipeksi bir şal gibi hafifliğini cildinizde hissedebileceğiniz bir vücut losyonu..Cildinizin nemlendirir ve kalıcı ve temiz bir koku ile teninizi kokulandırır.

Pamplemousse Rhubarbe Hand Cream 30 ml (El Kremi)
Shea yağı içeriğiyle ellerinizi beslerken, cildinizi greyfurt ve ışgının asi kokusunun etkisini bırakır.
Fiyat:55 TL

Pamplemousse Rhubarbe Perfumed Soap 50 gr (Parfümlü Sabun)
Korsika’dan greyfurt içeriği ile zenginleştirilmişbu sabun, citrusun ve ışgının kalıcı kokusuyla tüm vücudunuzda izini bırakır.









Yorumlar

Popüler Yayınlar