Mandarin Oriental, Bodrum’da benzersiz bir lüks alışveriş deneyimi sizi bekliyor

Büyüleyici bir atmosfere sahip Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, misafirlerine eşsiz bir tatilin yanı sıra Bodrum Yarımadası’nın en lüks alışveriş deneyimini de vadediyor. Dünya modasının ikonik markalarını Türkiye’nin önde gelen markalarıyla bir araya getiren Mandarin Oriental, Bodrum’da, plaj keyfinize kısa bir mola verip sofistike alışveriş noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

“Moda Vakko’dur” mottosuyla her sezon yarattığı temalarla modaya yön veren Vakko; kadın, erkek, kravat, gömlek, ayakkabı, çanta, couture, Mare ve Home koleksiyonlarından derlenmiş seçkin ürün yelpazesiyle Mandarin Oriental, Bodrum misafirlerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

İlhamını İstanbul ve Anadolu kültürünün eşsiz değerlerinden alan, başarısını dünya çapında ispatlamış Türk mücevher markası Gilan, bu yaz resort mağazasında her biri sıra dışı güzellikteki koleksiyonlarını sergiliyor. İstanbul ve Akdeniz’in eşsiz renkleri ve bahçelerinden esinlenilerek hazırlanan Colors Of Life koleksiyonunda, doğal renkli taşlar muhteşem renklerini eşsiz tasarımlarda birleştiriyor. İstanbul yaşam kültürünün sembolleri arasındaki lale figürünün modern çizgilerle buluştuğu Tulipia koleksiyonu, markanın ana koleksiyonlarından biri olarak butikte arzıendam ederken müthiş bir aşkı simgeleyen Theodora koleksiyonu da yaz boyunca Bodrum severleri tüm ihtişamıyla selamlıyor.


İstanbul kökenli lüks plaj giyim markası Haremlique à la mer, Mandarin Oriental, Bodrum’daki mağazasında misafirlerine geleneksel ve kültürel izleri rafine bir şekilde yeniden yorumlayarak günümüze taşıdığı yeni koleksiyonunu takdim ediyor. Sıcak yaz günlerine zarif birer dokunuş katan ürünlerden oluşturulmuş koleksiyonda; kaftan, tunik ve gömlek elbiseler ile seyahat çantası, plaj çantası, makyaj çantası, peştamal, şapka gibi aksesuarlar bulunuyor. Mağazada aynı zamanda, yüksek kalite ev tekstili ürünleri sunan Haremlique Istanbul’un havlu seti, keten misafir havlusu, bornoz, kaşmir sabahlık, throw ve dekoratif yastık kılıflarını da yakından inceleyebilirsiniz.
Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, zamansız mitolojik sembolleri ve kutsal anlamlarını harmanladığı tasarımlarıyla kişilere mükemmel bütünlüklerini hatırlatarak hayallerini hayata geçirme yolunda ilham veriyor. Los Angeles, New York, Londra, Paris, Capri, Ibiza, Dubai gibi dünyanın en gözde şehirlerinin en prestijli mağazalarında ışıldayan Bee Goddess, şimdi de Mandarin Oriental, Bodrum misafirlerini ağırlıyor.


Sezonluk butiğinin kapılarını geçtiğimiz yazın ardından tekrar Mandarin Oriental, Bodrum’da açan
 Chanel, tasarım kodlarını bire bir yansıttığı modern mekanda dünyada sadece az sayıda seçili butiğinde bulunan spor ve neşeli, ikonik COCO BEACH DE CHANEL koleksiyonuna, Metiers D’Art 2019/2020 kreasyonuna ait sofistike modellere ve genç ve feminen İlkbahar/Yaz 2020 Hazır Giyim tasarımlarına yer veriyor. Ayrıca butikte, bu sene ilk kez kapsamlı bir güneş gözlüğü yelpazesi de satışa sunuluyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar