The Organic Pharmacy ile Cildiniz Nefes Alsın

Dünyanın en etkili içeriklerini yüzde 98’lere varan organik ürünlerle sunan The Organic Pharmacy, yazın enerjisini sürdürmek isteyenler için cildin yeniden nefes almasını sağlıyor.  Yaz havasını şehre taşıyan The Organic Pharmacy, ışıl ışıl bir ciltle hem bedeninizi hem ruhunuzu besliyor. 

 

Rose Plus Brightening Complex ile göz kamaştırın

 

Yoğun gül içerikli leke açıcı kompleks, içindeki papaya ile güneş lekelerini azaltıp ten rengini eşitlerken cilde göz kamaştırıcı bir aydınlık kazandırıyor. Pigmentasyonu azaltan kompleks, esnekliği artırarak tazelenme etkisi yaratıyor. The Organic Pharmacy, Rose Plus Brightening Complex ile cilt lekelerinize elveda diyor. 




Enzyme Peel Mask Vitamin C &Papaya ile cildinizi besleyin

 

Tatil sonrası yenilenmiş bir cilde kavuşmanın en doğal yolunu sunan The Organic Pharmacy, Enzyme Peel Mask Vitamin C & Papaya ile siyah noktaları, yaşlılık lekelerini ve ciltteki ince çizgileri en aza indirmeye yardımcı oluyor. İçindeki enzimler ile ölü deri hücrelerini nazikçe temizleyen maske sayesinde parlak, yumuşak ve beslenmiş bir cilt bırakıyor.


 

Stabilised Vitamin C Serum ile cildinize vitamin

 

Yaşlanma belirtilerinin önüne geçen mucizevi C vitaminini, son teknoloji ile buluşturan “Stabilised Vitamin C Serum”; cildin canlanmasına, aydınlanmasına ve koyu renkli lekelerin kaybolmasına olanak sağlıyor. The Organic Pharmacy’nin tüm cilt tipleri için uygun olan bu serumu, gün içerisinde cildin ihtiyacı  olan vitamini almasına yardımcı olur ve besler.


 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar