Mystique ile evrenin gücü sizinle

Gökyüzünün en parlak yıldızı Sirius, ‘evrenin gözü’ Helis Bulutsusu, ‘kozmosun kalbi’ Güneş, bilgelikle bağdaştırılan arılar ve hep kuzeyi gösteren Kutup Yıldızı…. Yaşamın enerjisini, dengesini ve ritmini simgeleyen semboller, Atasay’ın Myras Kozmik Mystique koleksiyonunda göz alıcı tasarımlara dönüştü. 


Enerji, denge ve ritmi temsil eden sembollerden oluşan Myras Kozmik Mystique koleksiyonu, evrenin gücünü hissetmek isteyenlerin yolculuğuna zamansız tasarımlarla eşlik ediyor. Sirius’un parlaklığından, bir sanat eserini andıran Helis Bulutsusu’nun görkeminden, yaşamın kaynağı Güneş’ten, bilge arılardan ve yönünü kaybedenlerin pusulası Kutup Yıldızı’ndan esinlenen koleksiyon, sizi kozmosun bir parçası olmaya davet ediyor. 


Atasay’ın dünya modasını yansıtan yeni trendlere göre tasarladığı koleksiyon kullanıcısına geniş seçenekler sunuyor. Son dönemde öne çıkan ‘kulak partisi’ olarak ifade edilen bir kulakta çoklu küpeler, orbit kulak manşetleri, çoklu zincir kolyeler, tamamlayıcı bilezikler ve yüzükler stil sahibi kadınların arzu nesnesi oluyor. 









Yorumlar

Popüler Yayınlar