“SR SERDAR MILANO “ by Serdar Uzuntaş

 İLKBAHAR / YAZ 2023 ERKEK KOLLEKSİYONU ‘FIT ELEGANCE’ “FİT ŞIKLIK” adını verdiği erkek koleksiyonunu 21 Haziran 2022 Türkiye saatiyle 13:00 te MILANO ERKEK MODA HAFTASINDA Digital Fashion Show’uyla Milan Erkek Moda Haftasının kapanışını yaptı. 

'Koleksiyonun adını veren, ‘FİT ŞIKLIK” fit kelimesinin atletik anlamından ve koleksiyondaki her bir parçanın erkek bedeni üzerine tam bir uyumla üretilmesinden esinlenildi.
 Koleksiyon, geçen sezonlarda da yer alan sportif dokunuşlarına devam ederken bu sezonda da ek olarak erkek bedeninin iyi görünmesi için fit ve şık bir bakış açısı ile bütünleşiyor.
Koleksiyonun öne çıkan parçaları; Kimonolar, Boxer deniz şortları, teknik trikolardan oluşan pololar tasarımını İtalya’da hayata geçirdi. El yapımı olarak üretilen güneş gözlükleri HAND MADE IN ITALY Kway, ince özel naylon kumaşlardan üretilen ceketler yeni koleksiyonu için tasarladığı özel deseni, kraliyet aslan figürü ve küçük noktalardan oluşuyor. Renkleri, pembe siyah, yeşil siyah ve siyah beyaz koleksiyonda kullanılan kumaşlar Teknik örgülü trikolar, bambu, pamuk, metalik gümüş naylon kumaşlar kullanıldı. Koleksiyon renkleri: Kırmızı, Beyaz, Siyah, Gümüş, Pembe, Yeşil renkleri ahenkle kullanıldı. 



 

Yorumlar

Popüler Yayınlar