WRANGLER’DAN OUTDOOR GİYİME YENİ BİR SOLUK: ALL TERRAIN GEAR BY WRANGLER

 

Zamansız giyimin anahtar parçalarını sunan Wrangler, çok özel bir outdoor seçkisine yer verdiği ATG by Wrangler Koleksiyonu ile erkeklerin kış stiline yeni bir soluk getiriyor. Açık hava aktivitelerine ve doğa şartlarına uygun kıyafetleri herkes için erişilebilir kılan koleksiyon, outdoor tutkunlarını ilham verici fonksiyonel tasarımlar ve rahatlıkla buluşturuyor.

Soğuk hava koşullarına dayanıklı ve su geçirmez ceketler, modüler özelliği sayesinde üç farklı kullanım seçeneğiyle öne çıkıyor. Çift katmanlı ceketin yanı sıra içindeki polar tek başına giyilebilirken, üst katman olan mont ayrı bir parça olarak da kullanılabiliyor. Erkek giyiminin vazgeçilmezi gömlekler, içi polar ve çift taraflı kullanım seçeneğiyle koleksiyonun favori parçası oluyor. Gömleklerin arka kısmındaki cep detayı file kumaşı sayesinde sırtın hava almasını sağlarken, kol altındaki örme kumaş 360 derece hareket etme özgürlüğü sunuyor. 
Açık hava aktiviteleri için özel tasarlanan pantolonlar, çok yönlü kullanımıyla yüksek konfor vadediyor. İçi polarlı olan modeli soğuk havalara karşı korurken, koleksiyondaki kargo pantolonlar iki farklı kullanım özelliğiyle her koşula uyum sağlıyor. Pantolonda ayrı bir parça olarak tasarlanan paçalar çıkarıldığında şort olabiliyor, pantolonun içinde kalan yan cep ise çantaya dönüşebiliyor. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar