RÉNERGIE YEUX H.C.F. TRIPLE SERUM İŞLEMSİZ BİR TEDAVİ İLE GÖZLE GÖRÜLÜR GÖZ KAPAĞI KALDIRMA ETKİSİ

Rénergie H.C.F. Triple Serum ve Rénergie H.P.N. 300-Peptide Krem’in başarısının ardından Rénergie, yaşlanma belirtilerinin en belirgin olduğu göz çevresini hedefleyerek klinik işlem etkisinden esinlenen, yüksek performanslı sonuçlar getirerek imkansızı mümkün kılan ustalık eserini sunuyor. Profosyonel işlem yaptıran kadınların tavsiyesi olan bu serum, işlem gerektirmeyen gözle görülür lifting etkisi sağlıyor. 

 


Göz çevresi, cildin diğer kısımlarına göre üç kat daha ince olduğu, kolayca kuruduğu, daha az yağ bezi içerdiği ve daha zayıf bir bariyer fonksiyonuna sahip olduğu için diğer yüz bölgelerine göre daha hızlı yaşlanma belirtileri gösterir. Bu faktörlerin yanı sıra, göz etrafındaki 6 ekstraoküler kasın sürekli hareket etmesi ve günde 10.000 kereyi bulan göz kırpma hareketi de zamanla göz çevresinde kırışıklıkların oluşmasına neden olur. 30 yaşına geldiğinizde, göz çevresi yüzün geri kalanından iki kat daha hızlı yaşlanma belirtisi gösterir ve göz çevresindeki kırışıklıklar alın ve alt yüzdeki kırışıklıklara oranla daha belirgin olur. Bu da göz estetik cerrahisini dünya çapında önde gelen yüz operasyonu haline getiriyor.

Bu yaşlanma sorununa yanıt olarak Lancôme, cildi katman katman yenilemek için 40 yıllık yenilikçi bir araştırma olan Rejeneratif Bilimlerin gücünü kullanıyor. Bu bilim, cildin nasıl yaşlandığını ve kendini nasıl yenilediğini daha iyi incelemek ve anlamak için insan derisinin ve tüm katmanlarının yapay olarak yeniden oluşturulmasına dayanıyor. Bu araştırma ile cildin rejeneratif potansiyeli üzerinde etkili bir şekilde hareket edebilen yeni aktif bileşen kombinasyonları oluşturulması hedefleniyor.

Yeni Rénergie Yeux H.C.F. Triple Serum, tüm göz çevresi için hassas bir şekilde tasarlanmış yüksek performanslı bir yaşlanma karşıtı bakım sunuyor.

 

Titizlik ve uzmanlıkla formüle edilen serum, belirgin kırışıklıkları (veya ifade çizgileri ve gülme çizgilerini) "dondurulmuş" gibi pürüzsüzleştirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olan, in vitro kas hücresi kasılmasını azalttığı kanıtlanmış yeni bir tripeptid olan SNK-peptid ile güçlendirilmiş üç formül içeriyor.

 HYALURONİK ASİT + SNK PEPTİD: Nemlendirme ve yüzey çizgileri üzerinde hızlı görünür etkinlik için yüksek ağırlıklı HA ile birleştirilen cilt difüzyonu ve kırışıklıkları düzeltme gücü için düşük moleküler ağırlıklı HA karışımına sahip jel serum dokusu.

   C VİTAMİNİ + NIASINAMID: Cilt tonunu eşitlemek ve göz çevresini aydınlatmak için Niasinamid ile birlikte, kolajen kaybı belirtileri üzerinde etkili olduğu ve göz çevresini gözle görülür şekilde aydınlattığı bilinen stabil bir C Vitamini türevi içeren serum emülsiyon dokusu.

F VİTAMİNİ : Göz çevresi için tasarlanmış ve göz çevresindeki cilt dokusunu pürüzsüzleştirdiği bilinen F vitamini içeren krem serum dokusu.

 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar