Şehir Efsanesinin Sonu ,H&M Istanbul'da...


IMG_0001

Kulaktan kulaga oynuyorduk surekli. 'H&M geliyor', 'H&M gelecek', 'bura  H&M olacakmis'  gibi fisiltilar duyulurdu hep yeni açılacak olan mağazalarin önünden geçerken.Ama sonuç hep hüsrandi.Söylentiler dedikodudan bir adım öteye geçememişti.H&M' in gelişi Istanbul'da şehir efsanesine dönüsmüştü.Sonra günlerden bir gün H&M bu söylentilerin sonunu getirecek o heyecanlı açıklamayi yapti:'Sonunda Istanbul'dayiz' diyerek.....

Evet H&M, ilk mağazasini 6 Kasım'da Forum Istanbul'da açıyor.

IMG_0004 Çoğu zaman tembel bir blogger olsam da, H&M' in daveti söz konusu olunca , tembelliğimi rafa kaldırıp, heyecan icinde H&M Showroom nun yolunu tuttum,arkadaşlar.
Sade ama şık bir ortamda,firma yetkilerinin sıcaklığı ve  hoş sohbeti eşliğinde de Sonbahar/ Kış sezonunu Forum'dan once açtık böylece.

Ipekli kumaşlar, dantel etekler, elbiseler, gene dantel büstiyer ve üstler,80' lerin izlerini tasiyan pantolonlar,çizgililer,kolej montları,blazer ceketler ,şifonlar(ozellikle siyah uzun etegi pek sevdim), fiyonklar,firfirli bluzlar ve drapeli mini dar etekler  H&M koleksiyonun  özeti gibiler.
Kırmızı,bej,kahverengi tonlari,siyah,gri, yeşilin yumusak halleri ise koleksiyonun ana renkleri.

IMG_0028

Galiba gözüm en çok desenli parçalara takıldı.Özellikle hayvan desenli olan üstlere ve pantolonlara..

IMG_0031
IMG_0005
Kesinle takılmış.Ne kadar desenli pantolon varsa ,resmini çekip kombinler yapmışım kendimce...

IMG_0012 Tabii 34 bedenle uzaktan yakından alakam olmadığı için anca Styleboom'un katkılarıyla görüyorsunuz, gene takildigim 80'ler esintisi desenleriyle bu havuç pantolonu..

IMG_0006 Ahhhh bu ren geyikli kazak...Karlı bir havada, sucuk keyfi yaparken giysem, mesela yılbası ertesi...

IMG_0035 Gözüme kestirdigim bu siyah tulum ,Iconjane 'nin uzerinde.Bu arada Iconjane giydigi her kıyafeti güzel taşıyan nadir insanlardan.

IMG_0010

Bu arada korktugum basima gelmeyecek ve H&M ulaşılabilir günahlarıyla gardolaplarımıza girecek.H&M'e ruhlarını  bozmadıkları için çok teşekkürler.

6 Kasım'ı not edin.Önce Forum İstanbul, kısa bir süre sonra Istinye Park ve daha sonra nice alısveriş noktaları....

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Itıııırr, ben de fotoğraflarımı isterim :)))
Stilcatcher dedi ki…
yollayacam sana Cadıcım, özellikle maskeli olan çok güzel.:)
DENiZ dedi ki…
Kiskanirim ama :(
Stilcatcher dedi ki…
keşke sen de burada olsan.:(

Popüler Yayınlar