Sona Gelmişken  Kate Moss for Topshop






Kate Moss'un ,Topshop için hazırladığı son koleksiyonu ,Moss'un bohem stilinden örneklerle dolu.Ayrıca bu final koleksiyonunda şimdiye kadar en fazla satılan ürünleri de olacak. 

Yorumlar

burcu d. dedi ki…
anliyamiyorum, su topshop'u neden almanya'da acmiyorlar. siz H&M'inize kavustunuz, ama ben bir türlü topshop'a kavusamadim...tabii london tatilerini saymazsak :)

sanirim Türkiye icin concept'i baya degistirmek zorunda kalacak H&M...burda cogunlukla satilan (maalesef kalitesiz) basic ürünlere Türkiye'de kimse H&M'den alip o kadar parayi vermez. cok merak ediyorum, nasil olacak.
Stilcatcher dedi ki…
İnanmayacaksın ama dün seni düşündüm.:)Burcu ,uzun zamandır yorum atmıyor,neler yapıyor diye.:)gerci ben senin blogunu (almancalarını anlamasam da)takip ediyom o ayrı da.:)

Topshop un Almanya'ya acılmaması da ilginç bir durum vala.Online mağazası da Türkiye haricinde bir çok yere gönderim yapıyor bu arada.Bir baksana,belki Almanya da vardır aralarında.
Geçen gün H&M in lansmanı vardı,bize ufak bir hediye verdiler ,ellerimizde torbalarla çıktık nişantaşı sokaklarına.Ve kadınların durdurup durdurup,nereye açıldı,açıldı mı?gibi meraklı sorularına maruz kaldık.Anlayacağın dörtgözle bekliyor millet.Fiyat politikası da makul ve ulaşabilir olacak.Aynı Avrupa daki gibi.(Ben en çok onu merak ediyordum,kazık olacak mı diye)ama var ya Türkiye kazık da olsa o basic ürünlere para veririler.Gap'ı düşün,Amerika da ucuzlığu ile ün yapmış olan bir marka olmasına rağmen burada bir t shirtü 50 Tl ye filan satıyorlar,ama millet de şakır şakır alıyor. İlginç yani?:)
burcu d. dedi ki…
topshop almanya'ya gönderim yapiyor, ama magaza'da kiyafetleri görüp, deneyip almak gibi olmuyor tabii.

sen'de haklisin, türkiye'de yeter ki "bende'de var" diye nelere para vermiyor ki kadinlar...sirf h&m'den alisveris yaptim diye'de kalitesiz basic ürünlerini'de alirlar. gap konusu zaten cok komik...ben 13-14'ken (1995/96 gibi) almanya'da gap'te cok alisveris yapardik...t shirt'lar, boxer short'lar, kazaklar...bunlari yaz tatilin'de türkiye'de giyindigimizde herkes bize "bu ne...gap projesinde mi calisiyor babaniz" diye gülüyordu :)

simdi gap posetsiz istinye park'tan cikmayan ünlü yok. :)

Popüler Yayınlar