H&M HOME POPPY DELEVINGNE İLE BERABER ÇALIŞTIĞI YENİ KAMPANYAYI SUNAR

İngiliz oyuncu, model ve stil ikonu Poppy Delevingne ile beraber çalıştığımız, yeni başlayan“At Home With Poppy Delevingne” kampanyamızı duyurmaktan mutluluk duyarız. Onun eklektik ve renkli evi sadece son koleksiyonumuzdan seçtiğimiz ürünler için bir arka fon olmakla kalmadı aynı zamanda her oda için bize gerçek yaşamdan ilham verdi.
Poppy Delevingne’in şık ama ulaşılabilir stil anlayışı, film ve moda dünyasından, güneş ışığı, renk, baskı ve peluş dokuların birbirleriyle birleştiği West Londra’da bulunan zarif evine yansıyor.

 H&M Home’un yeni koleksiyonunun orman yeşili ve doğal tonları ve koyu pembe ve mantar grisi pirinç aksesuarları ve mobilyaları mutfak ve yatak odasından oturma odası ve banyoya tüm eve uyum sağlıyor. Göz alıcı ama eklektik, ruh hali tamamen eğlenceli, sofistike ve tamamen modern.

“Bence ev kendini sevdiğin şeylerle çevrelemek demek, ben de bu H&M HOME kampanyasıyla aşık olunacak birçok parça bulduğum için çok mutluyum. Özellikle dokuları, dikişleri ve renkleri seven biri bu kadar geniş bir stil yelpazesine sahip bir iç mekan markasıyla çalışmak harika.”diyor Poppy Delevingne.
H&M HOME ürünlerini gerçek yaşam alanlarında görmek her zaman heyecan vericiydi ve Poppy Delevingne’in evine adım atmak da bize aynı heyecanı verdi. Onun eğlenceli bir tarzı var ve renklerle oynamayı çok seviyor, bu da tüm odalarda hissediliyor. Kampanyayı Poppy Delevingne’in kendi evinde kendisiyle beraber çekmek estetik ve ilham açısından çok doğal oldu.” diyor H&M HOME’un Pazarlama ve İletişim Direktörü Camilla Henriksson.


 “A Home with Poppy Delevingne” kampanyası tüm dünyada mağazalar ve hm.com’da satışta.

Yorumlar

Popüler Yayınlar