H&M, STUDIO A/W 2019 İÇİN BÜYÜLÜ GERÇEKLİĞİN KAPILARINI AÇIYOR

H&M Studio kadınsı maneviyatın dramatik havasından esinlenen A/W 2019 yeni “Büyülü Gerçeklik” koleksiyonunu sunmaktan büyük heyecan duyar. New York’un enerji dolu sokaklarında Christian MacDonald tarafından fotoğraflanan, Ludivine Poiblanc tarafından stilize edilen ve yön verilen, Adut Akech tarafından modellenen koleksiyon çarpıcı keskin terzilik, ipek elbise ve vintage kazak karışımından oluşuyor. H&M Studio A/W 2019 koleksiyonu,  dünya genelinde seçili mağazalarda, Türkiye’de sadece Zorlu ve İstinye Park H&M mağazaları’nda ve hm.com'da satışta.




 Çok amaçlı ve zamansız olmak üzere tasarlanan koleksiyon, kendine güvenen kadının yeni dönemi için olayları tamamen değiştirecek güçlü bir stil sunuyor. Kilit parçalar; güçlü omuzlu yün İtalyan ceket, beli dar kesim yün takım, özel kesim deri pantolon, yastık kumaşlı dış giyim, şık pamuklu ve viskon bluzlar,çift renkli deriden oluşan yüksek çizmeler ve rüzgarda uçuşan geri dönüştürülmüş polyester elbiseler. Renk paleti ise sonbaharın kahverengi tonları ve yosun yeşilinin, domates kırmızısı ve asit sarısı ile dengelenirken, baskılar manyetik alanlardan esinleniyor.


“Her günün bir sihiri olduğu inancından esinlendik. Koleksiyondaki tüm parçalar uzun ömürlü ve zamansız, ama aynı zamanda yumuşak ve ruhani boyutu olan kıyafetler arayan modern kadını desteklemek için tasarlandı. Bu koleksiyonda kentsel yaşam tarzına uygun ve gardıropta kalıcı olabilecek çok fazla klasik parça var ”diyor H&M Studio Konsept Tasarımcısı Angelica Grimborg,
“Bu koleksiyon modern kadının kutlaması. O, temelinde özgür ve ona kendi inançları güç veriyor. Klasik çizgilerle yenilikçi parçaları birleştirerek kendi için giyiniyor. Koleksiyonu, özgürlük, güç ve enerji ruhunu yansıtmak için New York’un enerji ve çeşitliliğin karışımı olan hareketli sokaklarında çekmeyi tercih ettik.” diyor stilist ve tasarım danışmanı Ludivine Poiblanc.



Yorumlar

Popüler Yayınlar