H&M’İN SÜRDÜRÜLEBİLİR MODA GELECEĞİNE OLAN BAĞLILIĞI 2019 KIŞ CONSCIOUS KOLEKSİYONU İLE DEVAM EDİYOR



Çevreye daha az etkisi olan veya geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen ürünlerden oluşan 2019 Kış koleksiyonu, H&M'in 2030’da yalnızca sürdürülebilir kaynaklardan gelen materyal kullanacağı sözünü altını çizmeye devam ediyor. Pastel renkler, siyah ve turuncu-kırmızı karışımından oluşan bir renk paletiyle zarifçe dikilmiş ekoseler, hayvan desenli elbiseler ve büyük beden kapüşonlulardan oluşan rahat ama sofistike bir koleksiyon. H&M 2019 Kış Conscious Koleksiyonu 12 Eylül itibariyle dünya çapında tüm mağazalar ve hm.com
’da satışa sunulacak.

Elbise, gömlek, triko, dış giyim ve özel parçalarda bulunan geri dönüştürülmüş polyester, H&M 2019 Kış Conscious koleksiyonunun anahtar materyali. Çoğunlukla kullanılmış PET şişelerden üretilen geri dönüştürülmüş polyester, işlenerek bakımı kolay bir kumaşa dönüşüyor. Koleksiyondaki tüm trikolarorganik pamuktan veya TENCEL ™ liyosel lifleri karışımından oluşuyor.


“H&M’in 2019 Kış Conscious Koleksiyonu tamamen zamansız klasikler ve dolabın olmazsa olmazlarından oluşuyor. Daha sürdürülebilir materyallerle uzun vadeli tasarımlar ve gardırobunuzu yenileyen anahtar sonbahar kıyafetleri.” diyor Maria Östblom, H&M Kadın Tasarım Direktörü.

Elbise olarak da giyilebilen büyük beden rahat kapüşonlular ve dar kesim jean veya taytla kombinlenen ekose gömleklerle beraber vücudun şeklini alan elbiselerle, özel dikim gibi olan ve birbiriyle kullanılabilen parçalar bu sezonun kilit parçaları. Trikolarda boğazlı ve kısa üstler hakimken, dış giyim sportif ama şık. Koleksiyonda ayrıca geniş manşet, yırtmaç ve büzgü gibi detaylar öne çıkıyor. Renk paleti ise pastel tonlar, siyah ve turuncu kırmızı karışımdan oluşuyor. Hayvan desenleri ve farklı tasarımda yakalar sofistike ve kozmopolit bir hava yaratıyor.





Yorumlar

Popüler Yayınlar