KNITSS İlkbahar Yaz 2020


Yazın bohem esintilerinin izini taşıyan yeni KNITSS Summer and the City koleksiyonu, şehrin sıcak ilkbahar-yaz günlerinde rahatlıkla giyilebilecek triko etek ve ince triko şortlarıyla sayısız kombin seçeneği sunuyor. 



KNITSS’in yumuşacık dokuları ve kendine özgün geometrik örgü desenleriyle tasarlanan triko etek ve şortlar KNITSS triko üst, hırka ve ceketleriyle sizi göz alıcı bir şıklığa kavuşturuyor.



 Renkli ve özgün dünyasıyla kendine has tasarım kodlarının altını çizen KNITSS, günlük, spor, casual veya iş kombinlerine uygun tasarımlarıyla modern kombin önerileri sunan zengin bir seçkiye sahip.




Hafifliğin simgesi incecik trikolar ile modern yaşama şık stiller sunan KNITSS; kendine güvenen, güçlü, stil sahibi metropol kadınlarının dolaplarını zenginleştiriyor.

 Her sezon kadınların güçlü yanlarını ortaya çıkaran koleksiyonlar sunan KNITSS’in triko etek ve triko şortları %100 İtalyan iplikleri ile özenle tasarlanıyor. Metropol hayatın koşturmacasına karşı konfor odaklı tasarımlarıyla dikkat çeken KNITSS’in hafif ve rahat fit kalıpları hayatın her anına eşlik ediyor.






Yorumlar

Popüler Yayınlar