KORE GÜZELLİK RİTÜELİ İLE YENİ YILDA IŞILTILI BİR CİLT!

 Güney Korenin mucizevi bitkileri ve Fransanın üstün dermokozmetik deneyimini eşsiz bir uyum ile bir araya getiren Jowaé, Dünyaca ünlü Kore Güzellik Ritüeli’nin dört adımından ilham alarak geliştirdiği ritüel ile yeni yılda doğal güzelliğinizi ortaya çıkartacak ışıltılı bir cilt sunuyor.


Jowaé Güzellik Ritüeli, Korenin mucizevi bitkilerinden oluşan içeriklerile cildinizi doğal dengesine kavuşturuyor, günlük saldırılardan koruyarak saf ve temiz bir güzellik sunuyor. Evde bakıma ağırlık verilen pandemi günlerinde, Asyalı kadınların kusursuz cilt dengesine ulaşmak için temizleme, hazırlama, aktifleştirme ve onarma adımlarından oluşan bu ritüel ile dengeli, temiz, doğal ve mükemmel bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Jowaéyeni yıl yaklaşırken sine temizlenmiş, sağlıklı ve ışıltılı bir cildin anahtarını hediye ediyor.

JOWAE LEKE KARŞITI & CİLT GÜZELLEŞTİRİCİ GENÇLİK KONSANTRESİ

Her cilt tipine uygun, akne ve koyu leke karşıtı bakım sunan gençlik konsantresi kadınların kusursuz cilt hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Leke karşıtı ve cilt güzelleştirici konsantre, yüksek antioksidan etkili lumifenol ile cildi onarmaya ve korumaya, beyaz çay ile ciltte koyu leke oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. %89 doğal kaynaklı içeriği ve B3 ve E vitamini ile cildi pürüzsüzleştirmeye ve düzenli kullanımda ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltmaya destek oluyor. İnce yapılı ve hafif emülsiyon konsantre, ciltte hızlı bir şekilde emilirken lotus çiçeğinin zarif notalarıyla, nilüfer çiçeği ve incir yaprağı kokuları ile Asya esintilerini hissettiriyor.




JOWAE NEMLENDİRİCİ YÜZ MİSTİ

Tüm cilt tipleri ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olan yüz misti, %97 doğal kaynaklı içerikleri ile cildi tedaviye hazırlıyor, derinlemesine nemlendiriyor ve cildin doğal dengesine kavuşmasını sağlıyor. Günün her anında, makyaj öncesi ve sonrası kullanıma uygun olan mist, tazeleyici bir bakım ritüeli sunuyor. Antioksidan etkili Lumifenol ve canlandırıcı özelliğe sahip sakura çiçeği suyu formülüyle ışıltılı ve ferahlamış bir cilt için eşsiz bir bakım sağlarken; saf su, bambu suyu ve yasemin notaları ile Asya esintilerinin eşsiz ferahlığını yeni yılda da cildinizde hissettiriyor.

JOWAE OKSİJEN VEREN ARINDIRICI PEELİNG

Günlük hayatın bir parçası olmuş maskelerin yan etkileri ile oluşan ve ciltte biriken ölü hücrelerden arınmak için haftada iki gün düzenli peeling yapmak cildi derinlemesine temizleyerek ışıltı kazandırıyor. Jowaé Oksijen Veren Arındırıcı Peeling cildi kurutmayarak dokuyu yeniliyor ve arınmış cildin nefes almasını sağlıyor. İçeriğindeki peeling etkili yağ granülleri krem doku ile bir araya gelerek cildi tahriş etmeden doğal ışıltısını yeniden kazandırıyor. Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilen peelingin, klinik araştırmalar sonucu %100 oranında derinlemesine peeling etkisi, cilt dokusunda gözle görünür temizleme ve yenilenmiş taze bir cilt sağladığı gözlemleniyor.



YÜZ VE GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ MİSEL KÖPÜK

Yumuşak köpük formu ile cildi ve makyajı derinlemesine temizliyor, ciltte taze bir his bırakıyor. %98 doğal formülüyle hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan misel köpük, ciltte bulunan kiri arındırarak cilt dengesini eşitliyor, ışıltılı ve ferah bir görünüm sağlıyor. Sabun kullanılmayan formül gözeneklere dolmuyor.



Yorumlar

Popüler Yayınlar