Cilt Yenileme Uzmanı Neostrata Türkiye'de

 Dermokozmetik alanındaki 40 yılı aşkın deneyimi ve her cilt endişesine yönelik yüksek oranda yenileme teknolojileriyle maksimum performans sunan Neostrata ürünleri, 85 ülkenin ardından artık Türkiye pazarında.


Güvenilir ve gerçekçi sonuçlar sunan Neostrata’nın farklı cilt problemlerine yönelik yedi farklı serisi bulunuyor. 


Skin Active
 serisi, yüksek konsantrasyonlu güçlü içerikleriyle farklı anti-aging problemlerine onarıcı ve sıkılaştırıcı çözümler sunuyor. Enlighten serisi, çeşitli sebeplerle oluşan koyu leke ve renk eşitsizliklerinde gözle görülür azalma sağlıyor. Hassas cildin kızarıklığını azaltan Restore serisi, onarıcı ve nemlendirici bakım sağlarken, Resurface zayıf yüzey dokusuna sahip normal cildi yenileyerek pürüzsüzleştiriyor. Clarify serisi, akneye yatkın ciltlere bakım yapıyor, Correct serisi, mat ve eşit olmayan cilt tonu ve yoğun anti-aging problemlerine çözüm sunuyor. Gündüz ürünlerinin her birinde güneş koruma özelliğiyle öne çıkan Defend serisi mineral ekranlı koruyucusuyla güneş ışığını yansıtarak zararlı ışınların cildin alt katmanına ulaşmasına engel oluyor.



Farklı serilerdeki ürünlerin birlikte kullanılabilmesi çeşitli problemlere yönelik çözümler sağlarken, içeriklerin cilde derinlemesine nüfuz edecek kadar küçük olması sayesinde düzenli kullanım sayesinde cildi en sağlıklı görünümüne kavuşturuyor.

Ürünlere ulaşabileceğiniz seçkin eczaneler için www.jnjconsumer.com.tr/tr/markalarimiz/neostrata/yetkilieczaneler adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar