Cekette ile Tarz ve İddialı Yeni Sezon

 Cekette, 2022 ilkbahar-yaz sezonuyla moda sektörüne hızlı bir giriş yapıyor. Lal Bilgütay tarafından kurulan marka, yeni sezonda da fazla tüketim ve hızlı modaya meydan okuyor.  Eski tekstil ürünlerini yeniden modaya kazandırarak sektörde ileri dönüşüm adına değer katan Cekette, uluslararası arenada da Türk modasını gururla temsil ediyor.

 


Beyaz ceketler, patchwork jean’ler, oversize gömlekler, havalı tulum ve elbiseler ile yeni sezonda dikkatleri üzerine çeken Cekette, sezondaki hit parçalarıyla iddiasını ortaya koyuyor. Denim jean, gömlek ve büstiyerlerin ön planda olduğu SS22 Cekette koleksiyonunda; upcycling tekniğini artırarak yarattığı modellerle, sezonda yine etik marka anlayışına devam ediyor. 


Yeni tasarımlarıyla sokakların ritmini tutan Cekette, yeni çanta modelinde de patchwork tekniği ile eski kullanılmış olan denim parçaları birbiri ile birleştirip upcycled ediyor ve %100 sürdürebilir trençkotlar, gömlekler vb. üretiyor.




Bir ürüne birden fazla kullanım alanı sağlayan, ihracat fazlası kıyafetleri yeniden modaya kazandıran marka Cekette, özel kesim ve dikim gerektiren ve sınırlı sayıda üretilen ürünlerine https://cekette.com , Nişantaşı’ndaki Showroom’unda, Beymen mağazalarında ve Beymen.com’dan, yurtdışında da Peri.a LA, Sovereign Collective gibi kült moda adreslerinden ulaşabilirsiniz. 


 

Yorumlar

Popüler Yayınlar