The Organic Pharmacy ile Dengeli Kış

 İçerisinde bulunduğumuz bu soğuk kış aylarında cildinizin en yakın arkadaşı The Organic Pharmacy, kış ayları için geliştirilen ürünleriyle kendinizi ve cildinizi kolay ve kapsamlı korumaya davet ediyor. Dünyanın lider organik kozmetik markası The Organic Pharmacy, cilt tipinize göre nem seviyenizi ayarlarken, soğuk havalardan da korunmanızı sağlıyor. Yüzde 98’lere varan organik ürünleri ile tüm kozmetik dünyasında adından söz ettiren The Organic Pharmacy, doğal içerikli ve onarım özelliği olan makyaj ürünleri ile de dikkat çekiyor. Etkili makyaj ve güzel görünüm sağlayan The Organic Pharmacy Volumising Balm Gloss Red ile dudaklarınıza doğallık, Volumising Mascara ile gözlerinize parıltı sağlıyor. 


Collagen Boost Mask “Anlık Değişim Maskesi” ile Daha Parlak Bir Cilt

 

Sevgililer Günü’nde sadece sevdiklerine değil, cildine de iyi davranmak isteyenlerin tercihi The Organic Pharmacy Collagen Boost Mask “Anlık Değişim Maskesi”, cildi rahatlatıp nemlendirirken aynı zamanda da ciltteki kollajen üretimini arttırıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan kolajen içerikli maske, cildin anında toparlanmasına, sıkılaşmasına ve aydınlanmasına yardımcı oluyor.  İçindeki güçlü antioksidanlar sayesinde kırışıklıkları ve susuz kalmış cildi dolgunlaştırırken The Organic Pharmacy sizleri aşk dolu o güne hazırlıyor.





 Volumising Balm Gloss Red ile Aşk Öpücüğü

Dünyanın en doğal içeriklerine sahip olan The Organic Pharmacy, sizleri doğallığa davet ettiği dört farklı renkten oluşan “Volumising Balm Gloss” serisinin içerisindeki kırmızı rengi ile Sevgililer Günü vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Dudağınıza hacim ve elastikiyet katarken aynı zamanda da bu güzel gününde ışıldamanıza yardımcı oluyor.





Volumising Mascara ile Gözlerin Büyüsü

 

İçinde doğallığı saklayan The Organic Pharmacy Volumising Mascara, gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor. Tamamı doğal içerikler ile yüksek performanslı rimel kirpiklerinizi besliyor, hacim katıyor ve uzamasını sağlıyor. 

 



Yorumlar

Popüler Yayınlar