YÜKSELEN MODA MARKASI CEKETTE ARTIK NİŞANTAŞINDA


Kendi modern tarz ve çizgisini; tarih kokan kültürel mimarisi baki kalmış yeni showroom’unda yaşatmaya devam eden Cekette artık Nişantaşında.   




 

İleri dönüşümü amaç edinmiş, temelini buna dayandırmış Lal Bilgütay imzalı bu tasarımlar; kendi eşsiz tarzını her geçen gün geliştirerek, modern kesim ve dokunuşlarını bizlerle buluşturuyor.


Modanın sürdürülebilir anlayışını tasarımlarına dahil eden, genç neslin yükselen markası Cekette, ileri dönüşüm felsefesiyle ürettiği ilkbahar-yaz koleksiyonunun satışına başladığı yeni showroom’unu İstanbul Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı.


Cekette, modern şehir hayatımızın cinsiyetten bağımsız sadece modanın en ince nüanslarından esinlenerek tasarlanan kot, ceket ve benzer parçalarını; hazır bir tasarım markası haline getirdi.

 


İleri dönüşüm, vegan deri ve gabardin favorileri arasında olan Lal Bilgütay; markasını her geçen gün yepyeni tasarımlarla gözler önüne sermeye devam ediyor! Kendi tasarımlarında kullandığı ileri dönüşüm teknolojisi; showroom’un iç mekân ve mobilya tasarımlarında da karşımıza çıkıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar