L’Occitane’ın yılbaşı dünyasında duyusal sürprizler ve beklenmedik karşılaşmalar var!

 L’occitane’ın yılbaşı takvimleri ve sınırlı sayıda üretilen koleksiyonları, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmenin önemine vurgu yaptığı ve hediye vermeyi bir sanat haline getirdiği için önemli. Hediye kutuları bu yıl sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen kartonlardan tasarlandı.

Sezonun tüm büyülerinin içinde olduğu yılbaşı kutuları ile sadece günleri saymayacak, resimli, sihirli labirentin içinde saklı 24 hazineyi avlayacağınız, her gün bir başkasını keşfedeceğiniz ikonik yüz, vücut ve saç ürünlerinden ister kendinize, ister özel birine sürpriz yapabileceksiniz. Bu yıl siz de hem sihirli başlangıçlar sunan takvimlerle hem de Shea Golden Latte, Shea Chestnut ve Verbena Mandarin kokularıyla da tanışabilirsiniz.

İlhamını ve içeriklerini doğadan alan L’Occitane, yılbaşı koleksiyonunda da Eva Offredo'nun büyüleyici illüstrasyonları ile değişimi geliştirmeyi hedefleyerek değerlerinin altını çiziyor. Marka, yeni yıl koleksiyonunda atık ve karbon ayak izini azaltmanın önemini eylemleri ile vurguluyor.


Ornament - yılbaşı süslerinde metal kutulardan yüzde yüz 100 kartona geçerek karbon ayak izini azaltıyor*. Yılbaşı koleksiyonlarındaki ürün ambalajlarında geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir malzemeler kullanıldı. Hediye kutularında da sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen kartonlardan tasarlandı.


Kadınları güçlendirmeye verdiği önem ile günümüzde 42.600 kadını destekleyen marka, Burkina Faso’lu kadınlardan sadece yılbaşı koleksiyonu için 18 ton Shea Yağı tedariği sağladı.


Ustalığa Saygı değeri taşıyan koleksiyonda Eva Offredo'nun eğlenceli tasarımları ile sergilediği iş birliği ile bu yıl da en anlamlı yeni yıl hediyeleri L’Occitane’da!




Yorumlar

Popüler Yayınlar