PENTİ İLE “PENTILICIOUS” HİSSET!


Penti’nin yeni çorap koleksiyonu: Pentilicious! "Adı neden böyle bir garip, Pentilicious ne demek?" dediğini duyar gibiyiz.

Hemen açıklayalım: Delicious (lezzetli,nefis ), fabulous (efsanevi, harika, müthiş) glamorous (gözalıcı, büyüleyici) gibi kelimelerin Penti'yle bir araya geldiğini düşün…

 

İşte bu mükemmelliği anlatabilecek tek kelime Pentilicious’tı!

 

Koleksiyonda yer alan ince çorapları görünce ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksın!

Türkiye’nin uzman ve lider markası olan Penti, kadınları en iyi anlayan marka misyonuyla, ince çorap kategorisinde de fark yaratıyor. Kadınların ofis hayatından eğlence hayatına kadar her türlü okazyonunda yanında olan Penti, tüm kombinlere uygun ince çorap seçenekleri sunuyor. 

 

Penti, kusursuz bir bacak görünümü sağlamak için tasarlanan kapatıcılık özelliğine sahip Cream ve Yok Gibi serilerinden, fit bir görünüm kazandırmayı sağlayan Body Control ve Siluet Korse serilerine, çok ince bir duruşa sahip Premium Nu ve Premium Invisible serilerinden, kalın ve kış mevsimine uygun Opak ve Termal serilerine kadar geniş koleksiyonu yanı sıra; hem moda hem fonksiyonellik sunan desenli, simli, file, parlak, jartiyerli gibi seçeneklerini de sunuyor. 


Farklı renk, desen, uzunluk ve özelliğe sahip Penti ince çorap koleksiyonu şıklık, rahatlık ve kusursuz bir görünüm sağlarken kadınlara “Pentilicious” dedirtiyor.

 

“Pentilicious” koleksiyonunu Penti mağazalarında ve Penti.com’da bulabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar