Knitss 'Healer, Love of Life' Koleksiyonu ile Sonbaharın Büyüsünü Yaşatıyor.

Her mevsimin kendine özgü bir ruhu vardır. Sonbahar ise sakinlik ve doğanın değişen renkleri ile tanımlanır. Çağdaş triko markası Knitss, yeni koleksiyonu ‘Healer, Love of Life’ ile bu büyüleyici mevsimin ruhunu tasarımlarına taşıdı. 
 

Koleksiyon çekimlerinin İshak Paşa Sarayı ve Ağrı Coğrafyası'nda gerçekleştirilmiş olması koleksiyonun temel felsefesini ve tasarım yaklaşımını mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Geleneksel desenlerin ve dokuların modern renk paleti ve tasarımlarla birleştiği koleksiyon; geçmiş ile bugün arasında köprü kuruyor, geleneksel ve moderni harmanlıyor.
Özenle işlenmiş dokular ve renk paletleri, koleksiyonun her bir parçasında içsel dönüşümün sembollerini taşıyor. Renklerin ve desenlerin uyumu kendimizi bulma ve geliştirme deneyimini yansıtıyor. ‘Healer’ koleksiyonunda, ceket ve pantolon takımlar, hırkalar, hafta sonu veya seyahat kombinlerine eşlik edecek loungewear ürünler, trikoların tamamlayıcıları; denim ve gömlekler ile kombinlerin baş kurtarıcıları olan essential üstler yer alırken, her bir parça diğerleriyle uyumu ile kişiye sınırsız kombin seçeneği de sunuyor. Koleksiyonun renk skalasını ise sonbaharın büyüsünü yaşatan renkler oluşturuyor. Farklı tonlardaki yeşiller yaşamın yeniden canlanmasını hatırlatırken, huzurun lila rengi ruhlara dokunuyor. Ten rengi bej, geçmişin izlerini taşırken geleceğe açılan kapının anahtarı oluyor. 

Sıcak turuncu ve güneş sarısı ise içimizdeki coşkuyu soğuk günlerde bile dans ettiriyor.

 

Knitss, özgür ve özgün kadınları, özümüze dönmek ve birlikte yenilenmek için bu yolculuğa beraber çıkmaya davet ediyor.   

Yorumlar

Popüler Yayınlar