UGG, TÜM HAVA KOŞULLARINA UYGUN KOLEKSİYONU İLE KIŞ AYLARININ YAŞAM TARZINI YENİDEN TANIMLIYOR

Top model ve starların tercihi, küresel yaşam tarzı markası UGG®’ın, zor şartlara dayanıklı soğuk hava botları, ikonik UGG® bot modelleri,  klasik bot modelleri ve klasik terliklerinden oluşan yeni kış koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. 
Kış, kar ve eğlencenin mevsimidir, ancak kalın ayakkabılar, katkat giyinmek yorucu olabilir.   UGG®, yeni koleksiyonu ile özgürlük ve eğlence getiriyor. Tasarımlar; özgürlük, hareket ve kendini ifade etme hissi veriyor, kısaca UGG® gibi hissettiriyor. 
Yeni Classic Chillapeak Tall ve Classic Chillapeak: Cesur, şık ve sıcacık klasik bot. Hakiki süet deriden üretilmiş, UGG® imzalı UGGplush ™ ileri dönüştürülmüş yünle astarlanan bu botlar, yağmur suyuyla beslenen şeker kamışından üretilen yenilenebilir dış tabanları ve cesur kullanımlı platformları ile dikkat çekiyor. 

 Classic Short Weather Hybrid: Zor hava koşullarına dayanıklı ve sıcacık. Bu bot, ikonik UGG® Classic Boot'un daha sert hava koşullarına dayanıklı bir versiyonu. Yumuşak süet yüzeyine su geçirmez bir kaplama uygulanmasıyla geniş bir kullanım alanı sunan tasarımın iç kısmı, imzalı UGGplush™ ileri dönüştürülmüş yün karışımıyla tamamlanıyor.  


Maxxer Mini: Yenilikçi ve sıcacık bir bot. Bu tasarım, maksimalist bir estetiği ve sorumlu malzemeleri bir araya getiriyor.Üst kısmı yeniden tasarlanmış eko-süet ve dış tabanı yenilenebilir şeker kamışından üretilen bu modelin iç kısmı ise maksimum sıcaklık ve hareket kabiliyeti için rahat UGGplush™ ile astarlanıyor. 

 
UGG® Classic Boot: Sörfçülerden günlük kullanıma. UGG® Classic Boot, sörfçüler tarafından sabahın erken saatlerinde yapılan antrenmanlardan sonra ısınmak için giyilmeye başlandı. Bugün ise, yumuşak koyun derisi ve dayanıklı tasarımıyla ikonik hale gelen bot, gün boyu kullanım için ideal bir tercih. Classic Mini II, dayanıklı, ultra hafif tabanıyla bu ikonik tasarıma yeni bir boyut kazandırıyor. Yastıklama ve tutuşu artıran taban, botu gün boyu rahat ve güvenli bir kullanım sunuyor.

 
  
Tazzlita: Tasman modelinin rahatlığı yeniden tasarlandı.  Tazzlita, ikonik Tasman'ın rahatlığını ve şıklığını bir araya getiriyor. Yumuşak UGGPlush™ ileri dönüştürülmüş yünlü iç kısmı, lüks süet üst kısım üzerindeki 17 mm'lik yakaya doğru uzanan Tablegrade kullanımıyla tamamlanıyor. Daha trend bir siluet için yükseltilmiş platforma sahip olan bu terlik, ister evde ister dışarıda, rahat ve şık bir görünümün anahtarını sunuyor. 
Tazz UGG® Örgü: Lüks ve konforlu günlük bir stil. Tazz, yeni kıvırcık üst kısmı ve UGGplush™ ileri dönüştürülmüş yün astarı ile lüks bir güncellemeden geçiyor. Güçlendirilmiş yastıklama ile konfor ve stili bir araya getiren modelin platform tabanlarının, yağmur suyuyla beslenen şeker kamışından üretilmiş ve yenilenebilir özellikli olması markanın sürdürülebilir duruşunun altını çizer nitelikte. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar