GEORGE HOGG İLE METROPOLE ATILAN FEMİNEN ADIMLAR

 George Hogg, Sonbahar-Kış 2020-21 kadın koleksiyonu ile sezon trendlerini zamansız tasarım çizgisi ile buluşturuyor.

George Hogg’un Sonbahar/Kış 2020-21 kadın koleksiyonunda; toprak tonlarından siyaha uzanan renk paleti, doğadan ilham alan krokodil ve yılan derisi desenleriyle bir araya gelerek, sezonun öne çıkan küt burunlu tasarımlarına hayat veriyor. Metropol yaşamında konforlu, stil sahibi ve minimalist bir silüet çizenler; George Hogg’un yenilikçi formu ile öne çıkan, gold tokalı loafer tasarımlarını tercih ediyor.



Feminen stil çizgisini güncel detaylar ile buluşturmayı seven kadınlar, zımba detaylı oxford, babet ve botları gardırobunda öne çıkarıyor.




Zamansız stil çizgisini trendlerle buluşturanlar; güncellenen detayları ile ikonik George Hogg ayakkabı, bot ve çizmelerini yakın markaja alıyor. Saddle, omuz ve el çantaları; George Hogg kalitesini yansıtan dokuları ile zamansız görünümleri güçlendiriyor.



Vizyoner bakış açısı, usta el işçiliği ve kaliteli deri… Tüm bu nitelikleri bir araya getiren ve ikonik modellerini Sonbahar/Kış 2020-21 sezonunun trendleri ile güncelleyen George Hogg; Divarese çatısı altında sezon gardıroplarında öne çıkmaya devam ediyor.





Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonunu, Divarese.com.tr’de ve Divarese mağazalarında keşfetmeye davetlisiniz.






Yorumlar

Popüler Yayınlar