TUBA ERGİN TERRAFORM

 

Tuba Ergin  TERRAFORM koleksiyonu insanoğlunun yüzyıllardır süregelen yeni bir dünya arayışından ilham alıyor. Dünya dışı yaşamlar mümkün mü, insanoğlu yeni bir gezegende yaşamına devam edebilecek mi gibi sorulardan yola çıkarak hayata geçirilen koleksiyonda renk ve dokular tasarımcının hayal dünyası ile doğrudan bağlantılı. Yeni dünya ‘’TERRAFORM’’, dönüşümü, yeni bir yaşam başlangıcını; fütürizm ve sürdürülebilirlik kavramlarını da içine alarak geleceğin modern, güçlü, sofistike ve feminen kahramanını betimliyor.



25 Look’dan oluşan koleksiyonda ağırlıklı olarak gündüzden geceye taşınabilen elbiseler, hacimli kapitone kabanlar, işçi tulumları gibi gücü temsil eden elegan silüetler fonksiyonel detaylarla harmanlanıyor. Güçlü omuzlara organik drapeler eşlik ederek feminen ve maskülen öğelerde denge sağlanıyor. İpek kadife ve şifonlar endüstriyel zincirlerle, mat yüzeyler ise parlak ruganlarla birleşirken kontrast dünyalar adeta bir araya geliyor. Safran, tarçın, mürdüm, bordo gibi baharat renklerine gri, haki, lacivert, soluk mavi ve siyah eşlik ediyor. Koleksiyonda ağırlıklı olarak ipek, yakma kadife, organik el dokumaları, metalik deriler, parlak ziberlin, rugan ve vegan deriler ağırlık gösteriyor.



Backstage ve kampanya çekimlerinde modellerin fütürist görünümüne VOGUE Eyewear’ın gözlükleri eşlik ederken, makyajda NARS, saçta Sabit Akkaya, takıda JUJU ve ayakkabılarda I Love Shoes ile mükemmel uyum yakalandı.







Yorumlar

Popüler Yayınlar