M&S X SIENNA MILLER EXCLUSIVE KOLEKSİYONU

Eylül 2023’te Sienna Miller’ın M&S Sonbahar Kadın Giyim kampanyasında yer almasının büyük başarı elde etmesinin ardından, iki İngiliz ikon, stil anlayışını yeniden tanımlamak ve hem mevcut hem de yeni müşterilere ilham vermek için tekrar bir araya geliyor.


 "M&S'i her zaman gerçekten sevmişimdir. İngiltere yaşamının bir parçası olan ve birçok kişi için özel anlamlar taşıyan bir marka. Sonbahar kampanyasındaki olumlu geri dönüşleri görmek muhteşemdi. Kadın giyim tasarımı projesinde iş birliği yapmak çok keyifliydi. Müşterilerin koleksiyon hakkındaki görüşlerini görmek için sabırsızlanıyorum." şeklinde duygularını paylaşıyor Sienna Miller.

Sienna Miller ile olan ilişkimizden ve onun kişisel gardırobundan ilham alan bu tasarım iş birliğinden son derece mutluyuz. Sienna, modern kadının özüdür - kendine güvenen, güçlü ve çabasız şıklık. Onun benzersiz stili ve kişiliği, marka değerlerimizle mükemmel bir uyum içinde. Birlikte, yaz sezonu boyunca ve sonrasında müşterilerimize heyecan verici moda seçenekleri sunacağımıza inanıyoruz."diye ekliyor M&S Kadın Giyim Direktörü Maddy Evans.

 Sienna’nın zamansız stil arşivinden ilham alan bu iş birliği, M&S müşterisine hitap edecek şekilde titizlikle tasarlanmış muhteşem parçalardan oluşan bir koleksiyon su
nuyor.
Yaz festivalleri, 70'lerin desenleri, egzotik maceralar ve Sienna’nın en sevdiği vintage parçalarından esinlenen koleksiyon, Sienna’nın doğal stilini ve trend moda anlayışlarını bir araya getiriyor. İster okul servisine koşarken ister yaz festivallerinde ister kırmızı halıda olsun, bu koleksiyon her duruma uyum sağlıyor.
Her parça, Sienna’nın kişisel stil yolculuğundan ve kendi arşivindeki ikonik görünümlerden ilham alarak bir hikaye anlatıyor. Koleksiyonun yıldızı, açık mavi renk seçeneğiyle ultra feminen fırfırlı bir maxi elbise. Sienna’nın ikonik Glastonbury stilini hatırlatan boncuklu bir tank elbise, babasının yıllar önce hediye ettiği bir şalı anımsatan çok amaçlı bir pareo ve en sevdiği sanatçılardan biri olan Mark Rothko’dan ilham alan renk ve desen kombinasyonları bu koleksiyonda yer alıyor.
Koleksiyonun olmazsa olmaz parçaları, yaz stiline ayrı bir hava katıyor. Retro bir görünüm sunan salaş geniş paça kot pantolonlar, koleksiyonun imzasını taşıyor. Büyük boy eski askeri ceketlerden ilham alınarak tasarlanmış olan haki renkli ceketler, yaz elbiseleriyle kombinlendiğinde koleksiyona stil ve karakter katıyor. Tamamlayıcı olarak, ‘yaşanmış bir his’ veren, narin dikiş detaylarıyla öne çıkan, zahmetsiz ama sofistike bir görünüm sağlayan yumuşak yazlık gömlekler, koleksiyonun şıklığını tamamlıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar