SICAK YAZIN RUHUNU BEYMEN CLUB İLE KEŞFEDİN

Beymen Club, 2024 Yaz Koleksiyonu’yla sizi kendi hikayenizi yazmaya davet ediyor.
Beymen Club“Sun Guides City” teması ile doğadan aldığı ilhamı, 2024 Yaz Koleksiyonu’nda rengarenk ve zengin tasarımlarla buluşturuyor. Yaz günlerinin enerjisini ve sıcaklığını yansıtan 2024 Yaz Koleksiyonu’nda zarif detaylar ve özellikle canlı renk paletleri dikkat çekiyor.
2024 Yaz Koleksiyonu yazın sımsıcak enerjisinden ve doğadan esinlenirken, şehir hayatının temposuna uyum sağlayan rahat tasarımlarıyla bu yazın vazgeçilmezi olmaya aday. 
Kırmızı, mavi, beyaz, krem, turuncu, yeşil, pembe ve sarı gibi canlı ve doğal renklerin öne çıktığı koleksiyonda Beymen Club yazın ışıltısını ve coşkusunu bu sezon kadın ve erkek stillerine taşıyor. 
Elbise, etek, t-shirt, triko, polo ve gömlekler ile şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan koleksiyon, farklı kombin seçenekleri ile her ana uyum sağlıyor. 

 Koleksiyonda yer alan keten grubu, yazın sıcak günlerinde sunduğu ferahlıkla dikkat çekiyor. Keten gömlekler, pantolonlar ve şortlarla hem şık hem de rahat kombinler oluşturmak mümkün. Özellikle keten gömlekler, zamansız tasarımları ve nefes alabilen kumaşları ile yaz gardıroplarının favorisi olacak.

Yorumlar

Popüler Yayınlar