YVES SAINT LAURENT BEAUTY, DUA LIPA'YI YSL LOVESHINE ILE GLOBAL MAKYAJ ELCISI OLARAK DUYURUYOR!

2019'dan beri, YSL Beauty Global Marka Elçisi olarak Libre serisini taçlandıran Dua Lipa, bugün, YSL Beauty'nin Global Makyaj Elçisi olarak duyuruldu. Kültür lideri ve neslinin ikonu olan Dua, kendini cesurca ifade etme ve özgürlük adına güzelliğin sınırlarını kırmak için YSL Beauty ile iş birliği yapıyor.
Hayata ve kendini ifade etmeye korkusuz bir tavır getiren Dua Lipa, yeni dudak koleksiyonu YSL LOVESHINE ile, ilk kez bir YSL Beauty makyaj kampanyasında yer alıyor.
YSL Beauty'ye göre, her görünüm ve her an, benliğin bir ifadesi oluyor. Hiç kimsenin kendi neslini Dua Lipa kadar, her güzellik görünümünde özgürlük ve ilham duygusu ile etkilemediği düşünülüyor. Dua, duyguları, öz sevgiyi ve ifadeyi güzelliğin içindeki güç ve yaratıcılıkla öncülüyor.


“Markamıza çarpıcı bir enerji katan Dua Lipa, makyajın sadece kullanılan bir ürün olmanın ötesinde, kadınların kim oldukları ve nerede durdukları konusunda bir ifade fırsatı sunan bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Onun etkisi, bireyselliği kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda güzelliği benzersiz bir özgüvenle kabul etmeye teşvik ediyor."diyor Stephan Bezy, Uluslararası YSL Beauty Genel Müdürü.

 


 YSL, geçmişinden bugüne her zaman parlaklığı kullanarak, ışığın yansımasını, bireyselliği ve güçlenmenin çekici bir vurgu olduğunu ön plana çıkarıyor. M. Saint Laurent'in inandığı gibi, parlaklık jestlere eşlik ederek, bizi gölgelerden çıkarmak için ışıltımızı artırıyor. Parlaklığı temsil eden YSL, yükseltilmiş, zarif ve sonsuz parlaklığın sembolü haline geliyor.
Piyasadaki ilk Lip Gloss Stick olarak viral bir hit olan Candy Glaze, yapışkanlık hissi bırakmadan dudaklara karşı konulmaz bir parlaklık kazandırıyor. Cam gibi parlak on iki farklı renkte, Hyaluronik Asit ve nar özütü ile zenginleştirilmiş bu gloss, dudakları dolgun ve daha nemli hale getiriyor. Jöle gibi yumuşacık dokusu ve zengin renk verimi ile 24 saat boyunca nemi dudaklara hapsetmeyi hedefliyor.

YSL Beauty'nin simgelerinden biri olan ve modern nötr tonlara sahip yağ içerikli ruju, YSL Ourika Topluluk Bahçeleri'nden incir özü ve yeni geliştirilen formülü ile yenilenen ambalajında tanıtılıyor. Bu ruj yağı, yirmi farklı tonda ipeksi pürüzsüzlük hissi ile kremsi ıslak bir parlaklık sunarak, dudaklarınıza yağ sürerek ruj rengi uyguluyor.

 

Candy Glow Tinted Butter Balm ile dudaklarınızı yoğun bir bakım ve şeffaf bir ışıltıyla şımartın. pH Ayarlayıcı Pigmentlerle formüle edilen Candy Glow, dudaklarınıza uyum sağlayan 6 şeffaf renk tonuyla, her birinizi eşsiz bir şekilde tamamlıyor. Shea ve Maracuja Yağı ile zenginleştirilen bu formül, dudak çizgilerinin azalmasına yardımcı olurken anında nem kazandırarak, uzun süreli daha pürüzsüz ve daha yumuşak hissetmenizi sağlıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar