Başak Dizer Tatlıtuğ ve Atasay kapsül koleksiyonu

 Başak Dizer Tatlıtuğ ve Atasay, cesur, göz alıcı ve sofistike kapsül koleksiyona ortaklaşa imza attı.

Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ve Atasay iş birliği ile yaza damga vuracak cesur, ışık saçan parçalara sahip, gündüzün yalınlığından gecenin şıklığına uzanan tasarımlardan oluşan göz alıcı bir kapsül koleksiyon geliştirildi. 

 




 


Stil danışmanlığıyla pek çok ünlü kimliğe ve dizi karakterine güçlü ve kendinden söz ettiren gardıroplar oluşturan Başak Dizer Tatlıtuğ, bu kez stil gözlüğünü Türkiye’nin en köklü mücevher markası Atasay için takarak göz dolduran, her stil ile güçlü buluşmalara sahne olacak mücevherlere ilham oldu.



Belirgin dokular, farklı boyutlar ve geometrik formlu mücevherlerin ön planda olduğu koleksiyon, stillerini küçük bir dokunuşla çarpıcı hale dönüştürmek isteyenlere gerçek bir oyun alanı yaratıyor.

Koleksiyondaki parçalar sadece stilin tamamlayıcısı değil aynı zamanda güçlü bir duruşun da simgesi haline geliyor. Kadın ruhunu kucaklayan koleksiyonda, özgün bir görünüm isteyenler için cuff detaylı küpeler ve chocker’lar güçlü birer seçenek oluşturuyor. Adeta heykelsi bir zarafeti yansıtan büyük boyutlu mücevherler ise cesur stillerin tamamlayıcısı oluyor. Koleksiyon, gecenin şıklığından gündüzün yalınlığına her yaş ve tarz için mücevher modasının en çarpıcı formlarını sunuyor. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar