BENETTON TRİKONUN DNASINI YENİDEN YAZIYOR

 United Colors of Benetton markasının kökenleri ve başarısının temel nedenleri arasında her zaman benzersiz bir DNA var. Marka, tarih ve teknolojinin ustaca harmanlandığı; endüstriyel tasarımın yaratıcılıkla birleştiği bir mirası temsil ediyor. Her UCB anı, çeşitli iplikler ve tutkuların evrenine dair bir hikâye anlatıyor. İlkbahar-yaz koleksiyonu, geçmişten bugüne kadar uzanan çeşitli triko ürünlerini sergileyerek geleneği sürdürüyor.

SS24 koleksiyonu, Andrea Incontri'nin yaratıcılığı, özgürlük ve endüstriyel üretim mirasıyla yoğruluyor.
Sezonun parçalarından, üstlerden kazaklara, elbiselerden dar midi eteklere kadar uzanan çekici bir trend sunuyor. Bu küçük kült parçalar, file gömlekler gibi ikonik UCB desenleriyle süslenmiş mikro üstler, pantolonlar, hırkalar ve hafif kazaklar şeklinde karşımıza çıkıyor.
Jakarlı çiçekler veya meyve motifleri (muz, çilek, yıldız çiçeği veya papatya) hem desen hem de triko kalitesi açısından hızla tanınan ve aranan öğeler haline geliyor.Z kuşağının beğenisini kazanan gösterişli ve kalın trikoların 3 boyutlu muadilleri olan tığ işi veya pointelle kazaklar ise  koleksiyonun eksiksiz parçaları olarak dikkatleri çekmekte..


Yorumlar

Popüler Yayınlar