Shiseido'dan Dayanıklı ve Su Geçirmez Güneş Bakımı

Güneş bakımının lider markası Shiseido, sıcak yaz aylarında spor yaparken güneşin zararlı etkilerinden korunmak için ideal çözümler sunuyor!

 

Shiseido Sports Invisible Protective Mist SPF50+

Suya ve terlemeye dayanıklı Sports Invisible Protective Mist SPF50+, spor yaparken dahi yüksek koruma sunuyor. Hem yüz hem de vücut için kullanılabilen bu ürün, transparan yapısı sayesinde ciltte iz ve yapışkanlık hissi bırakmıyor. Invisible Feel teknolojisiyle pürüzsüz ve ipeksi bir bitiş sağlıyor. Vücuda ferahlık veren güneş koruyucu sprey, SPF50+ koruma faktörüyle cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili bir şekilde korurken photo-yaşlanmanın belirtilerini azaltıyor. Ayrıca WetForce teknolojisi sayesinde su ve ter ile temas durumunda UV korumasını artırıyor.


 Shiseido Sports BB Cream SPF50+ Wetforce/ Quick Dry

Ultimate Sun Protection formülü ile güçlendirilmiş Sports BB Cream SPF50+, Quick Dry teknolojisiyle terli cildin bile doğal ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Hem makyaj hem de bakım özellikleri sunan bu ürün, doğal bitişli ve orta düzeyde kapatıcılık sunuyor. Kusursuz bir cilt görünümünü desteklemenin yanı sıra hafif formülüyle cilde pürüzsüz ve yumuşak bir his veriyor. WetForce teknolojisi, ürünü suya ve terlemeye karşı dayanıklı yaparken SuperVeil-UV 360 teknolojisi ise foto yaşlanmayı azaltmaya yardımcı oluyor. Ayrıca amino asit kompleksi cildin nem dengesini koruyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar