H&M ve Lanvin Fall 2010



Iste heyecanlandirici  bir haber.Lanvin ve H&M isbirligi..Vayyyyyy,vayyyy...



Lanvin sanat yonetmeni Alber Elbaz ve erkek giyim tasarimcisi Luccas Ossendrijver tarafindan hazirlanan koleksiyon 23 Kasimdan itibaren H&M'in dunya genelindeki 200 magazasinda satisa sunulacak.

Lanvin sanat yonetmeni Alber Elbaz,H&M'in işbirliği yapmak için girişimde bulundugunu  ve sadece ucuz giyim yerine daha geniş kitleler için Lanvin’de yarattıklari  rüyanın gerçekleştirilebileceğini görmek istediklerini soylediklerini belirterek,'gecmişte asla toptan piyasa koleksiyonu yapmayacağımı söylerdim ama beni cezbeden Lanvin`in genele inmesi yerine H&M’in lükse yönelmesi oldu. Dünyadaki erkek ve kadınlara mutluluk ve güzellik katma felsefesini paylaşan ancak farklı kutuplarda olan iki firmanın beraber çalışabilmesi fevkalade bir deneyimdi.” diye de ekliyor.



Lanvin'nin H&M icin nasil bir koleksiyon hazirladiklarinin ipucunu ise H&M'in kreatif danismani Margareta van den Bosch'dan dinleyelim;
“ Lanvin H&M’e modern ve çok eğlenceli bir kavramla lüks Fransız geleneğini getiriyor. Kadın ve erkek için form ve detaylara daha fazla odaklanan kendi kesim ve dikimleri ile bu tam anlamıyla bir Lanvin koleksiyonu. Kasım ayındaki çıkış muhteşem sürprizlerle dopdolu olacak.”

Yorumlar

Popüler Yayınlar