Sorum Var Da Cevap Yok!


Bu resim Paris Moda Haftasından. Bosnalı süpermodel Natasa Vojnovic Gareth Puggh 'un 2009 koleksiyonundaki bu gotik tarzını podyumdan sokağa taşımış.


Bu da malum Deniz Berdan, Mango defilesinde.Üstündeki kimin bilmiyorum ama son dönemlerde böyle patates baskılı şeyleri sevdiği kesin.
Şimdi soru şu;
Neden olmuyor?
Allahın Bosnalısı giyince hoş ve şık duruyor da bizim vatandaş giyince olmuyor, rüküş oluyor?

Hadi düşünün ve cevap bulun!

Ben buldum ama söylemeyecem:)

Yorumlar

Unknown dedi ki…
bizimkiler biraz fazla zorluyolar bence... Göze batmak farklı olmak için giyiniyolar ama olmayınca olmuyor her marka giyinen de şık olucak diye bi kaide yok haksızmıyım:)
Stilcatcher dedi ki…
Kesinlikle haklısın.Bir de medya üstüne gidince bu tip kadınların o zaman daha bir ilgi odağı olma peşine düşüyorlar ve saçmalama oranlarını arttırıyorlar sanki:)
kkkk dedi ki…
Bence butun problem elbiseyi tasiyamamaktan kaynaklaniyor.Benim giyipte yakistiramayacagim sey yok.Okadar da iddialiyim
Stilcatcher dedi ki…
:)Doğrusun taşımak ayrı bir şey.Kşinin havası, verdiği elektirik, duruş ama herşeyden önce özgüveniyle o kadar alakalı ki giysileri taşımak.
Styleseeking Zurich dedi ki…
Ilk fotografi göremiyorum ama ikinci kiyafeti kim giyse sacma durur. Zaten o kisiyi de tanimiyorum, yani ön yargim da yok. El baskili tshirtünü yatarken bile giymem.. :)

Nesli
Stilcatcher dedi ki…
Açılıyordu resim , şimdi açılmıyor anlamadım.İkinci resimdekini magazin basını gazladı resmen.Bir iki kere baştan şağıya Balanciaga giyindi sonra sözde ikon oldu burada:)))
Unknown dedi ki…
Bence bizimkiler üzerine yakıştığı için değil moda olduğu için giyiyorlar ya da sadece farklı gözükmek adına işte böyle saçmalıyorlar. Bu Deniz Berdan Hanım eskiden cici cici giyinirdi noldu da böyle çılgın gibi giyinmeye başladı ben anlamıyorum:))))))))
Stilcatcher dedi ki…
Magazin gazetecilerinin gazına geldi sanırsam:))))))
Çünkü bizimkiler sadece o markanın yeni bir ürünü olduğu için giyorlar ...Bence uzaktan bi kendilerine baksalar ,onlar da beğenmeyecekler ...Mesela Eda Taşpınar değişik giyinmeyi güzel beceriyor ..Ama diğerleri çok kötü:)
Stilcatcher dedi ki…
Evet türünün en iyi örneği bence de Eda Taşpınar.Ötekiler ondan esinleniyor bence.:)
missred, deniz bence de daha ii giyiniyordu, şimdi tarzsız bir kadın oldu. eda ile kıyaslanmasından dolayı bence deniz de gaza geldi.

ben çok defa gördüm, çok ama çok hoş bir kadın.

ama bu kıyafet de son zamanlardaki zorlama kıyafetleri gibi ol-ma-mış! sebebi saç modeli, çizmeleri, el çantası, elbisenin zaten yaşına yakışmayan bir seçim olması.....

Popüler Yayınlar