İçten Gelen Güzellik



SHISEIDO, YENİ YILA YENİ MAKYAJ KOLEKSİYONU İLE GİRİYOR

Shiseido’nun köklü deneyimi, ustalık ve modern teknoloji ile bir araya geldi. Cilt bakımındaki lider Japon mirasını makyaj ürünlerine de taşıyan Shiseido, makyajda kalıpları yıkacak bir inovasyonu tanıttı. 



Ciltte görünür ama hissedilmez makyajı yenilikçi teknolojisi sayesinde keşfeden ge, yepyeni bir vizyonla formüllerini yenilediği makyaj koleksiyonunda, minimal, lüks, etkileyici ve cesur görünümler için gerçek güzelliğin sırrını paylaşıyor;İçten gelen güzellik! 

Shiseido, yeni makyaj ürünlerini alışılmışın dışına çıkarak dokuları ve ciltte yarattığı hislere göre dört farklı gruba ayırdı; Gels, Inks, Powders ve Dews.
Sanattan aldığı ilhamla, makyajın duyusal dokularına odaklanarak etkileyici görünümler yaratan Shiseido, makyajın her adımında ahenk yakalayan bütünsel bir yaklaşımın önemini vurguluyor.



Cildin hava almasını sağlayan pudra yapılı ürünler ile ister dudakları ister yanakları renklendirin. Cildinizin yüzeyini dönüştürecek aydınlatıcı ürünleri içeren Dews ise, yarattığı yansımalarla adeta ışıkla dans ediyor. Yeni koleksiyonda yüz, gözler ve dudaklara uygulanabilen multi- fonksiyonlu aydınlatıcı ürünler dikkat çekiyor.

Shiseido ile içinizdeki ışığı özgürce ortaya çıkarın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar