Nem Deposu L'occitane Shea Butter



Cildimiz özellikle de el ve ayaklarımız suyu vücudumuzun içinde tutan bariyerlerdir. Hava kuru ve soğuk olduğunda su yüzeyden hızlıca buharlaşır, geriye derinleşen minik çatlaklar kalır.

Günde fazladan iki bardak su içmek, çok sıcak su ile banyo yapmamak ve L’Occitane Shea Butter Intensive serisi ile tanışmak; nemli, güzel bir cildin tek gerçek sırrı olabilir!

Kuru ve çok kuru ciltlere özel seri Shea Butter Intensive’in Hand Balm’ı yüzde 25 Shea Yağı içeriği ve zorlu mevsim koşullarına dayanıklı olması ile elleriniz için artık korkmanıza gerek yok mesajı veriyor. 32 gönüllü ile ortalama -12.5° derecede Kanada’da zorlu iklim koşullarında test edilen krem, 50 ml’lik yeni formatıyla çantanızda taşıyabilme imkanı da veriyor. 





Kış mevsimi boyunca, yüzünüz soğuk ve zorlu hava şartlarının tüm etkileriyle baş etmek zorunda..  L’OCCITANE, kış ayları için Shea yağı içeriğiyle cildinizi nemlendirip, besleyecek 2 cilt bakım ürünü daha öneriyor..
Light Comforting Cream’i yüzde 5 shea yağı içeriği ile 2 farklı amaç için kullanabiliyorsunuz. Krem olarak ve ayrıca yuzunuzde 5 dakika bekleterek maske olarak..
Yapılan testler gösteriyor ki; Yüzde 87 oranında cilt yoğun olarak beslenmiş hisseder.   
Yüzde 94 oranında tüm kuruluk, gerginlik hisleri kaybolur.
Cildinizi bir film gibi sarar!
Kuru ve çok kuru ciltlerde ise, yoğun Shea yağı içeriğiyle ( yüzde 25) Shea Ultra Rich Cream, cildinize adeta besleyici ve koruyucu bir film sararak, her zaman yumuşak ve mevsim koşulları ne kadar zorlu olrsa olsun, cildinizi rahatlamış  hissettirir.

  PARMAK UÇLARINIZA KADAR İYİ HİSSEDİN!

L’Occitane, ilk günlerinden beri el bakımındaki uzmanlığını oluşturarark, kendi basit 3 adımlı el bakımını  geliştiriyor...

El Bakımınıza,

1.      Nail & Cuticle Oil tırnak &  tırnak eti yağı ile başlayın

2.      One Minute  Hand Scrub ile devam edin

3.      Ve son olarak da ellerinizin ihtiyacına göre  Klasik Shea Butter el kremi ya da Intensive Hand balm ile bakımınızı sonlandırın.

L’Occitane, her zaman  bu 3 adımda el bakımını öneriyor.. Bu bakımla kendinizi şımartarak, el bakımını eğlenceli bir ritüele dönüştürüp, bakımlı ve yumuşacık ellere sahip olabilirsiniz.

Bu yıl, 3 adımda el bakımı ritüelini yenileyen, ikonikleşmiş Nail & Cuticle Oil tırnak bakım yağını yeni bir renkte; Şampanya renginde lanse eden her zaman güçlü ve parlak görünümlü tırnaklara sahip olmayı da mümkün kılıyor.  

Shea Butter serisi lanse edildiğinden beri L’OCCITANE’ın Best Seller sıralamalarında. Vücut bakım ürünlerindeki küresel başarısını, sürdürülebilirlik ve adil ticaret zincirimizi geliştirmek için L’Occitane için çalışan Burkina’lı kadınlarla paylaşıyor.
Burkinalı kadınlar, geleneksel yöntemlerle ağaçlardan Shea fındıklarını toplayarak, Shea yağı satmakla sorumludur. L’Occitane’ın kurucusu Olivier Baussan, 1980 yılında Burkina Faso’ya ilk seyahati sırasında Burkina’lı  bir düzine kadınla tanışır. Ve kısa bir süre sonra Shea yağının kadınların hazinesi, ekonomik olarak kurtuluşları olabileceğini keşfeder. Tüm dünyada bu tüpün içindeki el kremi her 4 saniyede bir satılıyor. 10.000’den fazla kadın ve beş bölgesel kooperatif, L’Occitane için en iyi Shea yağını üretmek için çalışıyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar