OXXO ‘DAN YENİ YIL İÇİN IŞILTI VE EKOSE



Yeni hayaller ve yepyeni heyecanlarla karşılamaya hazırlandığımız yeni yıl için Oxxo; pırıltı ve ekose detaylı tasarımlar ile göz alıcı bir şıklık yaratıyor. Zamansız bir desen olmakla beraber, bu senenin en yaygın trendi halinde gelen ekose, Oxxo’nun tasarımlarında yeni yıl ruhuna bürünürken ışıltı tasarımlar tüm gözleri üzerinizde toplamayı vaat ediyor.


Kadife ve parlak kumaşları, göz alıcı metalik ve ışıltılı tasarımları, cool ekose desenleri, feminen kırmızı ve imitasyon kürk detaylı parçaları yeni yıl için bir araya getiren Oxxo; gösterişli ve cesur çizgilerle yılbaşı için iddialı stiller yaratıyor. Birbirinden farklı dokuları, renkleri ve formları; pantolon, elbise, kaban ve ceketlerde kullanan Oxxo; yeni yıl için özgün silüetler sunuyor.




Tamamlayıcı detaylarla partinin yıldızı ol
Yeni yıl stilini tamamlayacak aksesuarları da bir araya getiren Oxxo; ayakkabı, çanta, şal, eldiven alternatifleri ile şıklığını detaylarla tamamlamayı sevenlere ilham veriyor. Oxxo’nun yılbaşına özel seçtiği aksesuar ve ayakkabılar seçilen kıyafetlere sıcaklık katarken feminen detayları ile de ışıltınızı yükseltiyor.




OXXO; yılbaşına özel seçtiği tüm parçaları keşfetmeniz için OXXO mağazalarında ve www.oxxo.com.tr ’de sizleri bekliyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar