L’Occitane’ın yeni maskeleriyle cilde neşeli bahar havası

,
!
L’Occitane’ın baştan çıkaran doku ve lezzetli kokulu maskeleri mağazalarda yerini aldı.

Mineral bakımından zengin meyvelerden ve bitkilerden ilham almış içerikleri, yoğurt, reçel ve pürenin dokusundan ilham almış yapısıyla L’Occitane yüz maskeleri güzelliğiniz için çalışacak...
Tüm yeni maske serisi, Provence’ın semt pazarlarından ve tezgahlardan yayılan büyüleyici meyve aromalarından ilham alarak, içerikler ise tamamen el becerisi ve cildin ihtiyaçlarına göre oluşturuldu. 
Maskelerinizle hazırlanın ve ışıldayın!




Peeling özelliği olan Radiance Scrub ışıltı maskesi;
Korsika’dan gelen meyve asitleri bakımından zengin olan taze greyfurt içeriği ile cildinizi hızlıca arındırır. İçerisinde bulunan ufak granüller cildi nazikçe soyar ve cilde enerji katar. Temiz ve kuru cilde kalın bir tabaka uygulayın, 3- 5 dakika bekletin ve dairesel hareketler ile uygulayın ve sonrasında arındırın. Reçel yapısına sahip bu maskeye kim karşı koyabilir ki?



Soothing Mask; Yatıştırıcı Maske..
Güney Fransa’nın Ardèche bölgesinden gelen Frenk üzümü, cildin genel performansını destekleyen magnezyum ve kalsiyum içeriği bakımından zengin mineraller içerir. Temiz ve kuru cilde yoğurt yapısındaki maskeyi kalın bir tabaka olarak uygulayın ve 5 dakika bekleyin. Böylece gerçek Frenk üzümü tohumları cildinizi anında canlandıracak. Maskenin yatıştırıcı etkisini hemen hissedeceksiniz. Daha fazla etki istiyorsanız maskeyi buzdolabında tutup uygulayabilirsiniz.



Purfying Mask; Arındırıcı MaskeProvence’ın gözenek küçültme özellikleriyle bilinen, çinko bakımından zengin, taze, organik kekiklerinden yapılmıştır. Temiz ve kuru cilde, püre yapısındaki maskeyi ince bir tabaka uygulayın. 5 dakika bekletin. Matlaştırıcı doğal pudra içeriğiyle ve kremsi yumuşacık yapısıyla cildinizdeki fazla sebumu emerek, arındırır...

Aqua Reotier Mineral Moisture Mask
Yüzyıllar boyunca yer altı kayalarının arasında mineralleri toplayarak gezinen, sıcaklığını yerin derinliklerinden alan Reotier kaynağı suyunun, kalsiyum bakımından zengin içerikleriyle dolu bu mineral içerikli maskesi ile sağlıklı bir cilde sahip olmak çok kolay. Bu maskenin ardında yüksek performanslı nemlenme ve ferahlık etkisi vermesinde yüksek nem kaynağı Aqua Reotier suları yatıyor.
Nemi maksimize etmek için yüksek oranda kalsiyum ve mineral içeren Reotier suyu, hyaluronik asit ve nem veren moleküller içeriyor. Silikon içermeyen bu maske 2 şekilde kullanılabiliyor; Gece maskesi gibi ince bir tabaka gibi ya da tek atımlık, hızlı etkili bir nemlendirme etkisi için kalın bir tabaka şeklinde ihtiyaç duyduğunuz anda uygulayabilirsiniz. Böylece kurumuş cildiniz canlanarak, hızlıca neme doyar ve güne hazır hale gelir.

 L'occitane'dan maske tarifleri;
Birbirinden çekici maskelerimizden sadece birini seçmek neredeyse imkansız! Ama iyi haber; hepsini aynı anda kullanabilirsiniz!

Sağlıklı ve ışıltılı görünüm için;
Radiance Scrub’ı yanaklarınıza kalın bir tabaka uygulayın ve daha sonra durulayın. Ardından Purifying Mask ile alın, burun ve çene bölgesini arındırmaya devam edin! Ve son olarak, koruyucu özelliklerinden yararlanmak için Soothing Mask’ı boyun veçene altı bölgesine uygulayın!

Detoks ve yatıştırıcı etki için;Cildinizin detoksa ihtiyacınız varsa alın, burun ve çene bölgesinde Purfying maske ile giriş yapın. Kalın bir tabaka uygulayın. Sonrasında Soothing Mask’ ı boyun ve yanaklarınıza uygulayarak detoksunuzu tamamlayın..

Konfor ve tazelenme için;
Cildinizi parlak ve ışıltılı tutmak için Radiance Scrub’ı uygulayın.. Durulayın. Sonrasında cildinizi daha iyi hissettirmek için Soothing Maske’yi uygulayın. Alın, burun ve çene hattına bolca uygulayın; hemen hemen yüzünüzde yanaklar hariç her yere uygulayın..



Yorumlar

Popüler Yayınlar