Tenis Kortlarından Kalan Bir Mirasın Güncel Yorumu: adidas Originals Sleek


adidas Originals, tenis kortlarının eskimeyen tasarımı Sleek ile sezona eşlik edecek koleksiyonunu sunuyor. Pastel tonları ve tasarım çeşitliliğiyle Sleek sadeliği model detaylarında dikkatleri çekmekte.
adidas Originals’ın çok sevilen silüetlelerinden Sleek, 2019 İlkbahar/Yaz sezonuna 4 eşsiz modelle adım atıyor. Ayakkabının nostaljik tasarımı; fermuarlar, cırt cırtlılar, dantel kapamalar gibi bir dizi tasarımla modernize ediliyor.
 Sleek modelinin klasik tasarımına sadık kalınarak yapılan değişiklikler, adidas'ın geniş tenis modelleri arşivinden esinleniyor. Her modelde; deliklerle kendini gösteren ve tasarıma farklılık katan 3 bant, yumuşak bir deri üst ve Trefoil logo penceresi, dikişli detaylar ve kauçuk bir taban dikkati çekiyor.

Dört modelin her biri, aynı temel siluete dayanmasına rağmen farklılıklarıyla koleksiyonu çeşitlendiriyor. Sleek siluetinin çok yönlü estetiği; çeşitli stilistik dokunuşlarla sunuluyor. Pembe/kırmızı model orijinal bir yinelemeyle klasik bir dantel kapama özelliğine sahip. Beyaz/sarı renk tonlarında, bağcıklar iki büyük cırt cırt şeridi ile yer değiştiriyor. Beyaz/pembe adidas Sleek Mid W modeli, orijinal silueti kontrast topuk paneli ile orta kesim bir versiyona genişletiyor. adidas Sleek Z modelinde, açık bir pastel mavisi renginde yapılmış fermuarlı bir kapama bulunuyor.
Bir klasik olan Sleek, eskimeyen beyaz tonlarını plato tabanlı tasarımıyla Hypersleek’te gösteriyor. Yükseltilmiş Hypersleek modeli, 'plato takımı' sayesinde, ayakkabı üstünü yumuşak deriden üretilmiş ekstra büyük bir taban ünitesine yerleştiriyor. Sadelik, 3 bant ve Trefoil logoyla birlikte vurgulu dokular ve kauçuk tabanla bir üst boyuta taşınıyor.

adidas Originals Sleek adidas online mağazada ve seçili adidas satış noktalarında .

Yorumlar

Popüler Yayınlar