Reebok Sole Fury ile alışılmışın dışına çıkıyor

Global fitness ve yaşam tarzı markası Reebok, modaya uygun estetiğin sokak giyiminin rahat tarzıyla kusursuz bir şekilde birleştiği Sole Fury'yi piyasaya sürüyor. Yepyeni ve performans odaklı bir siluetiyle merakla beklenen Sole Fury, Reebok'un 90'lı yıllarda geliştirdiği, ön ve arka tabanın ayrıldığı yenilikçi Parçalı Yastıklama (Split Cushioning) özelliği ile hafif ve rahat bir kullanım sağlıyor. 

Üstün performans özelliklerle donatılmış ve göz alıcı bir estetiğe sahip olan Reebok Sole Fury, 360 ° nefes alabilirlik özelliğine sahip. Aerodinamik havalandırma delikleri, delikli çorap astarı ve örgüden oluşan özel üst kısmı ile Reebok Sole Fury, gelişmiş nefes alabilirlik sağlıyor.



Sole Fury'nin lansmanına özel #SplitFrom hashtagini yaratan Reebok, “Alışılmışın Dışına Çık” mottosuyla Nathalie Emmanuel gibi isimlerle iş birliği yapıyor.

Kadın ve erkek kategorisinde siyah ve beyaz olmak üzere iki renkle piyasaya sürülen Sole Fury, 619 liralık satış fiyatı ile Reebok mağazalarında ve seçkin perakende satış noktalarında yerini almaya hazırlanıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar