Atasay’dan Boyner’e özel koleksiyon Atasay X Boyner


Mücevherat sektörünün oyun kurucu markası Atasay ile Türkiye’nin lider departman mağaza zinciri Boyner’den stillere son dokunuş geldi. 153’ü yurtiçinde, 22’si yurtdışında olmak üzere toplamda 175 mağazadan tüketicisiyle buluşan Atasay, ilk kiosk mağazasını Boyner’in İstanbul Cevahir AVM’deki mağazasında açtı. Atasay, Boyner’deki mağazada her bütçeye ve tarza uygun ürünleri ile altın ve pırlanta modasını tüketicilerin beğenisine sundu. Boyner kiosk’ta Atasay’ın dünya takı trendini yansıtan, Boyner’e özel tasarladığı Atasay X Boyner koleksiyonunda modern ve dinamik tasarımlar yer alacak. 




Atasay Mücevherat Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Öncel, Türkiye'yi çok katlı mağazacılık kavramı ile tanıştırarak, müşteri deneyiminde ilklere imza atan Boyner ile iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Sektördeki iki lider markanın bu iş birliği sayesinde ayrıcalıklı bir müşteri deneyimi yaşatacağını belirten Öncel, şöyle dedi: “Atasay olarak hibrit sistemin artan önemini göz önünde  bulundurarak hem mağazacılık hem online tarafta yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Özellikle katlı mağazacılığın dünyada önemini koruyan ve ‘tek sepet’ uygulaması ile tüketicinin işini kolaylaştıran bir sistem olması bizim için önemli bir fırsat. İş yapımızda kendi mağazalarımız, franchise’lar ve satış noktalarımız var. Bu yapıyla halihazırda geniş bir kitleye ulaşıyoruz ama katlı mağazacılık gibi daha organize bir perakende yapısının içinde yer almak bizi yepyepi bir kitleyle buluşturacak. Önümüzdeki günlerde boyner.com.tr’de de yer alacağız ve işbirliğimizi Boyner’in farklı mağazalarına da genişleteceğiz. Böylece hibrit müşterilerimize, hem Boyner mağazalarında hem de boyner.com.tr üzerinden ulaşacağız.”

Mağazacılık sektöründe 40 yılı aşkın tecrübeyle müşteri mutluluğu ve deneyim odaklı ilerlediklerini vurgulayan Boyner Giyim Dışı & Ayakkabı & Çanta Kategorileri Genel Müdür Yardımcısı Dilek Çağlayan Değirmenci ise şöyle konuştu: “Yenilikçi, trendleri ve zamanın ruhunu yakalama vizyonuyla Türkiye’nin ve dünyanın sevilen markalarını tüketicilerle buluşturuyoruz. Her zaman müşterilerimizin  alışveriş deneyimlerini iyileştirmeyi, onlara yeni ve farklı ürünler sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, mücevher alanında en beğenilen markalardan biri olan Atasay ile çok keyifli bir iş birliği gerçekleştirdik. Atasay’ın Boyner’e özel hazırladığı, son trendleri yansıtan Atasay X Boyner koleksiyonunun aksesuar seven geniş bir kitle tarafından ilgiyle karşılanacağına inanıyoruz. Farklı zevklere hitap eden bu zengin koleksiyon ilk etapta Boyner Cevahir’deki Atasay Kiosk mağazasında satışa sunulacak. Aldığımız her yeni aksiyon için büyük bir heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde de gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğini büyüterek yeniliklerimize devam edeceğiz.”




 

Yorumlar

Popüler Yayınlar